facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michael's

"kijk steeds naar mijn website voor de juiste openingsuren en vakantie's"
Adres: Tiensesteenweg 31 , Kessel-lo 3010, BE
Telefoonnummer: 016 63 49 57
Stad: Kessel-lo
Route: Tiensesteenweg 31
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Herenkapper Leuven, Kapper Leuven online afspraak, Knapper Leuven, Cuttings ends, Kapper Eva, Kapper Jimmy, Kapsalon zonder afspraak, Natuurkapper Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Rudi/Rudi Kapsalon Rudi/Rudi 1 km Voor een goede, snelle, no nonsense knipbeurt kan je als man altijd bij Rudi terecht....
De Gauw/Marcel De Gauw/Marcel 2 km Kapper op bijna volledige rust. Zeer rustige zaak en ideaal voor mannen.
Vidal/Paul Vidal/Paul 2 km
Recensies
Een kapper die nog écht met schaar en passie de haren knipt, naar de wensen van de klant. Professioneel maar tegelijkertijd ook een leuke babbel. Zeker een aanrader, volgens mij één van de beste herenkappers van het Leuvense.
Zeer bekwame kapper, werkt snel en goed, en wie het wilt kan er ook een aangenaam praatje mee slaan. Ervaren man met stielkennis, in tegenstelling tot de vele nieuwe kapperszaken in Leuven, waarvan er vele geen enkele opleiding en nauwelijks ervaring hebben. Daarnaast ook geen irritante luide popmuziek, enkel wat rustige achtergrondmuziek. Warm aangeraden.
Super goede Kapper. Christiaan werk snel, vlot en de glimlach. Eerlijke prijzen en goede service. Ik ga er al meer dan 20 jaar.
Ik ga bij deze kapper al zeker 20 jaar! Het is volgens mij de enige kapper die luistert naar wat de klant vraagt. Hij doet niet zijn goesting, hij knipt je haar zoals jij het gevraagd hebt. Steeds een leuke babbel en hij werkt verzorgd en professioneel. Ik ga steeds op afspraak want je moet anders lang wachten.
Meester kapper, kent zijn vak, doet het super! Als je toch nog opmerkingen zou hebben, past hij het direct aan! Super vriendelijk, toffe gesprekken, altijd klantvriendelijk. Prachtig vernieuwde zaak met super mooie inrichting. Ook geweldig dat je dinsdag - woensdag - en donderdag zonder afspraak kan!
Prima kapper. Ik ga altijd voor mezelf en de 2 zonen van 5 en 8. Prima service. Heel vriendelijk. Goede knip.
Al meer dan 30 jaar zeer tevreden klant, op verschillende locaties. Knipt kort met schaar zoals het hoort, niet met tondeuse.
zeer vriendelijke man, aangename babbel en goede kapper. Prijs-kwaliteit top! Ook aangenaam salon
Beste kapper van Leuven en omstreken. Leuke babbel tijdens het knippen.
Vriendelijke kapper, altijd een leuke babbel en mijn haar is nog nooit zo goed gekapt geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid