facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michael Moineau Pâtissier Chocolatier

Michael Moineau Pâtissier Chocolatier

Info

Passion Sucrée SPRL
0670.627.118

- Pâtissier - Chocolatier - Confiseur - Glacier
- Créateur de goûts sucrés
- Cours de pâtisserie

Geschiedenis

Né dans une famille où le goût de la cuisine et des bonnes choses est présent, Michael Moineau se passionne tout de suite pour la pâtisserie.
Il s’amuse en réalisant des associations de parfums, textures, formes, couleurs… de la richesse sans limite de la gourmandise !

Originaire de Welkenraedt, il accomplit ses études à l'école Hôtelière de Spa. Le diplôme de Cuisine et de Pâtisserie en poche, il fait ses premières armes aux cotés de deux grands noms, Jean-Philippe Darcis et Marc Ducobu, Relais Desserts International.
Voulant sans cesse progresser, il continue chez d'autres grands noms : Le Charmes Chambertin, L'Air du Temps, Galler...

Fort de son expérience, il se lance un nouveau défi en proposant ses douceurs sucrées, expressions de toute sa générosité.

Adres: rue Royale n°9, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 087560137
Stad: Spa
Route: rue Royale n°9
Postcode: 4900



op zoek naar gerelateerd: graine d'as facebook
Recensies
Konden niet geholpen worden door te weinig personeel
De beste croissants van de stad!
Alles is altijd uitstekend, met een originele presentatie en niet te zoet, wat ik op prijs stel. "Homemade" met goede producten en tegen een zeer schappelijke prijs, soms goedkoper dan wat sommige mensen van de branche vragen. Ik adviseer met gesloten ogen.
Kleine passage op zondagochtend tijdens een verblijf in Spa. Heel mooi huis. Niet veel keuze in gebak, maar alles was erg goed en voor een eerlijke prijs.
Ik ga er al sinds de opening en het is altijd een genot om hun gerechten te proeven! Een genot, nooit teleurgesteld?
Hun chocolade creme brood met echte banketbakkersroom, een culinair niet zwaar orgasme in tegenstelling tot wat ik dacht en hun Moelleux met een vleugje zout.... alles is goed onder controle en brengt iets
Een waar genoegen, we proeven de passie voor geweldig fijn gebak Ik ben blij met elke passage om nieuwe smaken te proeven. En oog voor detail ik hou ervan!!!!
Uitstekende patissier, bakkerij aan de top alleen het respecteren van de schema's laat te wensen over
Je moet dus kiezen... De schoonheid van de creaties want het zijn echt kunstwerken of de echt perfecte smaak... Het is erg moeilijk om te kiezen welke van de twee de beste is... Het was echt perfect vanuit alle gezichtspunten... Met ogen dicht geprobeerd want een veilige gok
Leuk, maar een beetje prijzig voor wat het is! Zeer teleurstellend bij het proeven. Duidelijk gebrek aan smaak. Zuurdesembrood is erg lekker. Ik heb 3x getest, ik kom niet terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid