facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michael Chia

Michael Chia
"Photographers and videographers based in Brussels. For conferences, events, corporate photography or video. Video production and editing."
Adres: Rue Lens 42 Lensstraat 42 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 0498 39 14 39
Stad: Ixelles
Route: Rue Lens 42
Huisnummer: Lensstraat 42
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Photography course Brussels, Photographer in Brussels, Creatif image photography workshops Brussels, Photography course Belgium, Master Photography
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Postermatic Isabelle Schiff Postermatic Isabelle Schiff 430 meter Als je pasfoto's wilt maken voor je newborn, dan ben je bij Isabelle aan het juiste a...
Recensies
Samenwerken met Michael was een genot! Hij en zijn collega zijn zeer responsief en hebben werk van hoge kwaliteit afgeleverd. Ze pasten zich aan de behoeften van ons team aan en we raden andere mensen die een professionele fotograaf in Brussel overwegen aan om contact met hem op te nemen.
Michael is een van de meest getalenteerde fotografen waarmee ik heb gewerkt. Hartelijk dank voor uw uitstekende werk en ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking
Michael was een plezier om mee samen te werken tijdens ons driedaagse VN-evenement in Brussel en tijdens de postproductie. Hij zorgde voor boeiende foto's en een pittige samenvattende video die perfect aan onze behoeften voldeed en deed dit tijdig, waarbij hij onze verzoeken en bewerkingen integreerde. Ik zou niet aarzelen om weer met Michael samen te werken. Zoekt u een fotograaf/videograaf voor uw evenement, bel hem!
Michael heeft fantastische foto's gemaakt op ons hybride evenement. Hij was niet alleen zeer professioneel, vriendelijk en punctueel, maar hij was ook vooruitstrevend en assertief in het suggereren van de beste lichtomstandigheden. Bovendien zijn we erg blij met zijn creatieve oplossingen om zowel online als persoonlijke sprekers vast te leggen. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om met Michael samen te werken.
Michael is een super aardige vent en professioneel. Mijn ervaring met het werken met hem was geweldig: de kwaliteit van zijn werk is geweldig!
Michael was echt een geweldige en professionele fotograaf. Niet alleen waren zijn prijzen zeer redelijk in vergelijking met andere offertes die ik ontving, maar de foto's die hij nam waren ook erg goed. Hij ging door ons evenement en nam foto's van iedereen, hij was niet verlegen of onbeleefd, iedereen vond hem fantastisch. Als ik ooit weer een fotograaf in Brussel nodig heb, zal ik Michael absoluut weer inhuren. Bedankt Michael voor alles, je bent echt een fantastische fotograaf.
We hebben Michael gevraagd om de bruiloft van onze vrienden te fotograferen en het was een waar genoegen om met hem samen te werken. Van start tot finish was hij zeer professioneel, betrouwbaar, zeer meegaand en vriendelijk. Zijn foto's zijn adembenemend, hij legde de stemming en de sfeer vast zoals we wilden zonder dat we het zelfs maar hoefden te vermelden. Ik zal Michael zeker aanbevelen en ik hoop in de toekomst ook met hem samen te werken!
Michael heeft zo'n geweldige gave om speciale momenten in het leven van mensen vast te leggen. Zijn professionaliteit, ervaring, creativiteit en passie voor fotografie komen terug in zijn werk en dat is precies waarom ik enkele jaren geleden voor Michael's diensten koos en waarom ik steeds weer bij hem terugkom - onlangs voor een fotoreportage van mijn 40e verjaardag. Het resultaat: prachtige en authentieke foto's die de viering documenteerden en de sfeer en emoties vastlegden - allemaal snel geleverd en creatief gepresenteerd. Ik kan Michael ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitstekende en betrouwbare fotograaf. Heel erg bedankt Michiel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid