facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Micha Boucherie

Micha Boucherie
"De père en fils depuis 1930, la boucherie Micha est réputée pour la qualité de ses produits.Véritable artisan boucher-charcutier, Daniel Micha et son épouse Véronique vous proposent un large choix de spécialités régionales et salaisons ardennaises.En plus du service traiteur et plats à emporter, découvrez également le rayon épicerie fine et ses nombreuses possibilités de colis-cadeaux ainsi que la boutique Leonidas."
Adres: Place Albert1er 26 , Malmedy 4960, BE
Telefoonnummer: 080 33 03 24
Stad: Malmedy
Route: Place Albert1er 26
Postcode: 4960


Recensies
Zeer nette tent en vriendelijke bediening.... En ja ook lekker bbqvlees
Als we in de buurt zijn stoppen we hier steeds voor wat droge worstjes en enkele salami's. Lekker !
Absoluut een aanrader!
Vakman en kwaliteitsvlees. Je zou voor minder naar hier komen. Qualité magnifique, superbe marchandises. En terme G&M 4/5 fourchettes
Een hele leuke slagerij met een enorme keuze en kwaliteitsproducten. De service is erg snel en vrolijk en het personeel geeft goed advies. Dit etablissement biedt ook regionale en ambachtelijke producten, delicatessen en wijnen, maar ook mousserende wijnen en champagnes. We zullen terug komen !
Deze slagerij verwelkomt u met een zeer glimlachend personeel. Grote keuze aan kwaliteitsvlees en de 1e versheid. De gerookte ham is geweldig. Om een ​​Ardennen collier te bemachtigen moet je vroeg opstaan, zo lekker is het. In het seizoen doet wild zijn intrede. De taarten zijn uitstekend. Ook voorbereidingen. Een kaashoek biedt u een gevarieerde keuze aan regionale kazen. De wijn is naast de deur. De slagerij bevindt zich op de zuidhoek van het centrale plein.
Zeer goede slager, goede afhaalmaaltijden, vriendelijk personeel! Ik raad aan......
Het is niet omdat het de laatste familiale slager van de stad is dat “Chez Micha” een must is, maar vanwege de zeer ruime keuze aan vleeswaren en charcuterie, lokale specialiteiten, maar ook delicatessen en kwaliteitswijnen die je er aantreft. Niet erg lang gezien het talrijke, beleefde en glimlachende personeel, geleid door de eigenaar die altijd goed advies geeft.
Wat een teleurstelling!!! Toegegeven, de gevel is prachtig en de slagerij is mooi ingericht MAAR de kwaliteit is er niet. Niet normaal, we hadden geboekt! Oninteressante voorgerechten, gerechten in stijl bereide maaltijden uit de supermarkt en niet verzorgde, te zoute bloedworst. Groot gebrek aan finesse. Niet aangeraden!
Zeer goede slager! Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten, bent u bij ons aan het juiste adres! En geserveerd met een glimlach, wat wil je nog meer! Enige nadeel, soms als er mensen zijn, moet je weten wat je wilt, want het rolt en geen tijd om te aarzelen bij het bestellen. Ze hebben ook een kraampje met een selectie kazen uit de regio en wat andere streekproducten voor sommigen wat prijzig Een goed adres voor gerookte hamnoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid