facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIBA bvba

MIBA bvba

Info

M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Indien u vragen heeft aarzel niet ons te contacteren.

Geschiedenis

M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties.

M.I.B.A. poorten heeft haar eigen montagebedrijf met één voor één ervaren monteurs. Eigen monteurs geeft M.I.B.A. het voordeel U een uitstekende service te kunnen aanbieden, dit 7/7 en 24h/24h.
M.I.B.A. levert U een op maat gemaakte sectionaal poort op een uiterst korte termijn, 4-5 weken. U, als klant, kan steeds rekenen op onze medewerkers die voor al uw vragen klaar staan.
U kan reeds hier een blik werpen op ons gamma en eventueel een gepersonaliseerde offerte aanvragen.

Tot binnenkort!

Het M.I.B.A. - team



"M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van Garagepoorten, Industriële poorten, Hekwerken, Dockequipment en Gevelbekleding.Wij bieden ook een 24/24 en 7/7 service aan voor alle poorten, hekwerken en dockequipment ook andere merken. Door onze jarenlange ervaring in onze sector garanderen wij producten met de beste prijs-kwaliteitsgarantie."
Adres: Begijnenmeers 12, 1770 Liedekerke
Telefoonnummer: 053/68.26.59
Stad: Liedekerke
Route: Begijnenmeers 12
Postcode: 1770


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Miba poorten afstandsbediening, Miba poorten ervaring, M.I.B.A. Service, Rails voor sectionale poort, Miba poorten vacatures, Industriële garagepoorten, Poortpanelen, Industriële rolpoort
Recensies
Bedankt MIBA voor de positieve ervaring bij het opleveren van onze garagepoort. De offerte was klaar en duidelijk, de plaatsing gebeurde binnen de afgesproken termijn en het resultaat mag gezien worden. Mooie plaatsing van de poort en de werf werd netjes opgeruimd! Een aanrader!
We zijn totaal gedegouteerd over de manier van werken van MIBA. Ze plaatsten onze poort foutief, een technieker erkent dit probleem en er wordt een garantie belooft. Tot zover vinden wij het geen probleem. Een onbeschofte en ongemotiveerde technieker maakt het probleem nog erger en de directie reageert extreem onprofessioneel: Marc Schots neemt zijn verantwoordelijkheid niet op, zegt letterlijk geen tijd in ons te willen steken; om telkens het gesprek af te sluiten met ons luidop uit te lachen en de telefoon dicht te gooien. Bijgevolg hebben we veel kosten gestoken in een niet-functionerende poort. Opgelet: de positieve reviews zijn afkomstig van personeel, studenten en familie.
Wij zijn WEL tevreden over de techniekers die bij ons over de vloer kwamen; en dan nog wel om een poort van de naburige concurrentie te herstellen!
Niet tevreden. Wij hebben vorig jaar bij hun een poort aangekocht. Ik dacht hier eerst geen review over te plaatsen maar onze poort was eerst en vooral heel slecht afgewerkt, uiteindelijk heeft mijn nonkel dit afgewerkt voor ons maar dat zou niet voor hem moeten geweest zijn. Ze gingen ons nog helpen maar verder niets meer van gehoord. Voor die prijs is de poort echt totaal het niet waard. Sommige mensen zijn wel tevreden wij horen dan jammer genoeg bij degene met de slechte ervaring. Nu nog geen jaar geleden is het handvat al kapot. Vandaar dat ik toch besluit een review te plaatsen. Het kan gewoon allemaal niet.
Wij zijn niet tevreden. Op 02/01/2022 kregen we onze poort niet meer open. Op de website lazen we 24u/24 7d/7 geopend. We telefoneerden meteen. Toevallig waren ze die dag uitzonderlijk gesloten. Onvriendelijke Mijnheer aan de telefoon zei dat hij ging proberen om toch iemand te laten langskomen. Enkele uren later stond er plots iemand voor de deur die onze garagepoort kon openen zodat wij onze auto konden gebruiken. Wij vonden het zeer fijn dat er diezelfde dag al iemand kon langskomen maar de communicatie hieromtrent viel tegen. Onze huisbaas probeert sindsdien MIBA te bereiken om de herstelling te laten uitvoeren. 3 maanden later zitten wij nog steeds met een groot gat in onze poort zie foto. We kunnen onze buitengarage dus al maanden niet meer fatsoenlijk afsluiten. Verschillende afspraken werden gemaakt met MIBA waarop er niemand komt opdagen. Toevoeging: een week na het posten van deze review, is er eindelijk iemand langsgekomen om de poort te herstellen.
Onze 3 toegangspoorten werden onlangs onderhouden door de firma MIBA. Alles vlot en snel verlopen. De technieker was vriendelijk, stipt en ordelijk in zijn werk.
Beste Miba mensen , van harte dank voor het mooie werk en de snelle service , prachtwerk nogmaals dank top !
Vandaag het bezoek gehad van twee MIBA installateurs, Goran en Brian. Ja alles is prima verlopen. Ze waren vriendelijk en ze hebben mooi werk geleverd : top kerels! Nadien alles prima opgekuist en ook een woordje uitleg gegeven. M.I.B.A. – poorten : zeker aan te bevelen! Mvg Marc Vanhaverbeke - Dilbeek
Zwaar teleurgesteld in deze firma. De poort blijft meermaals kapot gaan, na meermaals contact, wordt er geen structurele oplossing geboden. De klantendienst biedt weinig tot geen hulp. Ze herstellen de poort en na een maand gaat die terug kapot; dit is zo al vijf keer gebeurd op twee jaar tijd. Niet aan te raden!
onvriendelijk bij vraag om informatie telefoon, en geen reactie meer bij online offerte aanvraag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid