facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mialleno

Mialleno

Info

Mialleno is een indoor cyclingclub te Sint-Amands. De club is ontstaan uit de interesse en de passie in het fietsen van twee vrienden.

Geschiedenis


Fietsen is onze passie !
Daarom hebben wij (Geert Borms en Kris Peelman) de handen in elkaar geslagen om indoor cycling of spinninglessen aan te bieden.
Vanaf begin oktober tot eind maart heb je de mogelijkheid om deze lessen te volgen in de chalet van TC Savanti, sportlaan 7 te Sint-Amands. Deze lessen staan open voor elke sportieveling, zowel voor beginnende fietsers als gevorderden, mannen als vrouwen, jong en oud.
De lessen duren ongeveer één uur en zullen doorgaan op zondagochtend en dinsdag- en donderdagavond.
13 Fietsen zijn al aangekocht. Momenteel volgen wij een cursus om jullie op een veilige manier de instructies te kunnen geven om jullie conditie tijdens de wintermaanden te behouden of verbeteren.
Interesse? Stuur ons een bericht of laat jullie gegevens na, dan houden we jullie op de hoogte.

Sportieve groeten
Geert en Kris

Adres: Sportlaan 7, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 0478/387546
Stad: Sint-Amands
Route: Sportlaan 7
Postcode: 2890


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KSK Sint-Amands KSK Sint-Amands 0 meter Goed georganiseerd toernooi Voldoende zitplaatsen voor tussen de wedstrijden, ruime k...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid