facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mi-Chemin

Mi-Chemin
"Kom genieten van een heerlijk stuk taart, een ijsje, een fris streekbier of onze authentieke limonade.Mi-Chemin bevindt zich in het pittoreske gehucht Burtonville waar u in een authentiek kader rust vindt halfweg uw wandeling."
Adres: Burtonville 24, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: 0032474859331
Stad: Vielsalm
Route: Burtonville 24
Postcode: 6690


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Bowling Le Bowling 4 km Eerlijke prijzen en vriendelijke bediening. Hond kreeg zelfs een kom met water.
Bistro DIE HUTTE Bistro DIE HUTTE 9 km Super mooie ontvangst. Heel vriendelijk eigenaar
Recensies
Gezellig terras en vriendelijke bediening. Rustige sfeer in de bosrijke omgeving! Allen daarheen!!!
Rustig. Vlaams sprekender en Frans sprekender eigenaars. Heel rustig. Echt niet duur en wat keus om te knabbelen. Kort om : top.
Zelf gebakken taart, service met een glimlach, gezellig, en nog veel meer. Terecht een plaats om even je batterijen op te laden tijdens de wandeling / fietstocht of een omleiding met de auto.. Schol en smakelijk iedereen
Een klein, maar gezellige plek om iets te drinken of een kleinigheid te eten toast of taart. Alles vers en goed van kwaliteit. Je wordt bediend in het Nederlands, Frans of Duits, zoals je de uitbaters zelf aanspreekt.
Fantastische service! En de taarten waren ook erg lekker. En waar ik vandaan kom zijn we erg kieskeurig op gebak, dus dat wil wat zeggen.
Leuk verbouwde gîte en een gastvrij onthaal door de Belgisch-Limburgse eigenaresse. Een leuk terrasje voor een kop lekkere koffie en zelfgebakken taart.
Gezellige tea room in een dorpje dichtbij Vielsalm. Kleine zaal, maar mogelijkheid om op terras te zitten. Vriendelijke bediening.
Gezellig cafeetje, ideale stop tijdens een wandeling in de omgeving van Vielsalm. Alleen open op zaterdag en zondag. In de zomer is er een terras. Uitgebaat door Vlamingen.
Zeer lekkere taarten en vriendelijke bediening. Perfecte tussenstop tijdens een van de vele wandelingen in de omgeving!
Echt een aanrader. Prachtig om te wandelen en dan een lekker streekbier. Zeer gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid