facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MH keratine behandeling

Info

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit.
Marokeratine treatment vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Geschiedenis

BYE BYE droog, brekend, pluizig, kroes, futloos en onhandelbaar haar. HELLO ZIJDEZACHT, GLANZEND, STERK en GEZOND haar.
Hoe.... dankzij Marokératine. Ondervindt het zelf, neem een kijkje naar foto's.


Prestigieuze handelsmerk in haarverzorging. Marokératine produceert een volledig gamma van inoverende, professionele haarverzorging produkten die daadwerkelijk de conditie van het haar herstellen.
Marokeratine behandeling is het beste antwoord tegen brekend, kroes, onbehandelbaar, futloos, elektrisch, beschadigd en pluizig haar!
Elk haar bestaat voor 88% uit het eiwit keratine. De keratine behandeling van Marokératine vult de gaten op in de haarschubben en hersteld onmiddelijk elk beschadigd en pluizig haar. Er vormt zich een laagje keratine om elke haar heen, en u haar is meteen zijdezacht, glad, sterk, pluis- en kroesvrij zonder statische elektriciteit en bovendien glazend.
In tegenstelling tot alle andere keratine behandelingen, zoals de Braziliaanse, Japanse en chinese haar behandelingen, beschadigd de Marokaanse keratine behandeling van Marokératine het haar niet. In tegendeel dankzij de behandeling van Marokératine wordt uw haar gezonder met een ongelooflijke glans gedurende ongeveer 12 à 16 weken soms zelfs 24 weken lang. Hoe beter u uw haar thuis zelf verder onderhoud met de shampoo en de cremespoeling van Marokératine hoe langer het wonderlijke resultaat wordt behouden.
De hele behandeling duurt +/- 180 minuten!
100% resultaat - 100% tevredenheid!!!
Geen enkele andere keratine behandeling op de markt geeft hetzelfde resultaat en tevredenheid als de Marokératine behandeling.
Zin om te stralen? Waar wacht u nog op, neem snel contact:
GSM: 0486/523.110

Adres: Kluitingstraat 5, 1800 Vilvorde, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32486523110
Stad: Vilvorde
Route: Kluitingstraat 5
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: Keratine behandeling kapper, Keratine behandeling prijs, Keratine behandeling thuis, Beste keratine behandeling, Keratine behandeling nadelen, Nazorg keratine behandeling, Keratine behandeling op geverfd haar, Keratine behandeling producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid