facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mfm Charleroi

Mfm Charleroi

Info

Le Ministère de la Montagne de Feu et des Miracles (MFM) est un Ministère du Plein Évangile consacré au réveil des signes apostoliques.



"Auto-école agréée"
Adres: Quai Paul Verlaine 12, 6000 Charleroi
Telefoonnummer: +32 466 28 50 31
Stad: Charleroi
Route: Quai Paul Verlaine 12
Postcode: 6000



op zoek naar gerelateerd: Auto-école Charleroi prix, Auto-école Charleroi, Auto-Ecole Bara prix, Auto-école Rue de la Montagne Charleroi, Auto-Ecole Starter tarif, Auto-école GO, Auto-école Lodelinsart, Auto-école prix
Recensies
Mini Countryman van deze firma met gepersonaliseerde platen die zonder richting aan te geven aan 150 per uur invoegt. En DAT leert andere te rijden?
Zeer praktische rijschool en zeer efficiënt, vriendelijk en prettig personeel. Alle middelen zijn verzameld voor een onvermijdelijk succes. Ik ben daar geweest. Ik raad ten zeerste aan.
Schitterende rijschool met een top team. Ik had de hoop opgegeven en toch ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Madame Liman! Ik kan rijschool MFM van harte aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank aan hen!
Een zeer professionele en betrokken rijschool. Dankzij hen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Als je snel wilt leren en plezier wilt hebben, raad ik de instructeur mevrouw Messaouda aan, ze is echt top top top, bij haar leer je heel snel autorijden.
Een fijne rijschool! Ik raad het je aan. De directeur is vriendelijk en de instructeurs zijn aardig, bekwaam en gewetensvol.
Beste rijschool van Charleroi!!! Ik heb net mijn rijbewijs gehaald na 20 uur rijschool en dat heb ik te danken aan de hele dienst. Bedankt aan de secretaresses, aan Madame Limane maar ook en vooral aan MESSAOUDA voor haar geduld, haar luisteren, haar pedagogie en vooral haar investering in mijn succes! Ik weet dat ik geen gemakkelijke student was, maar je gaf niet op en ik zal je altijd dankbaar zijn! Je kunt bij MFM terecht, ze zijn beschikbaar, meegaand en luisteren!
Familie rijschool, het personeel is geweldig! De secretaresses doen top werk voor onze roosters en zijn super aardig, de instructeurs zijn allemaal erg aardig, en moedigen ons aan in ons succes, maar vooral Messaouda die zijn werk met passie doet!!! Hartelijk dank aan jullie allemaal!
Rijschool aan de top met zijn instructeur messaouda en mevrouw Limann, beiden erg geduldig en vriendelijk, weten hoe ze moeten uitleggen zoals het hoort en waar het echt nodig is. Ik had een geweldige ervaring met hen en een verbetering in mijn rijgedrag en ik kreeg mijn laatste dank naar hen . Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen omdat het zeer professioneel is
Ik ben net klaar met de 20 uur oefenen. Waar te beginnen ? Zeer vriendelijk receptiepersoneel, goed advies en attent. De deadlines voor het volgen van lessen zijn echt onverslaanbaar in de regio. De prijs is zeer consistent en logisch. Ik deed mijn 20 uur met twee verschillende instructeurs, mensen die weten waar ze het over hebben en die van hun werk houden. De uitleg is duidelijk en erg leerzaam. Tijdens de rijuren weten ze hoe ze je comfortabel en zelfverzekerd kunnen laten voelen. Ik weet zeker dat ik mijn rijbewijs haal en dat, dankzij hen. Enorm bedankt aan Gigi en Messaouda voor hun vaardigheden, professionaliteit en humor die totale ontspanning aan het stuur mogelijk maken
Fijne rijschool! De eerste keer geslaagd. Met Messaouda lukte het me als een pro . Nogmaals bedankt Mess!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid