facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mezze Polis

Mezze Polis

Info

A la redécouverte de la cuisine grecque... La gastronomie accessible à tous

Adres: 31 B Boulevard Louis Mettewia , Molenbeek-Saint-Jean 1080, BE
Telefoonnummer: 02 466 20 05
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: 31 B Boulevard Louis Mettewia
Postcode: 1080


Openingstijden

Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 18:00-22:30
Zaterdag: 12:00-14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pythagoras Pythagoras 1 km Heerlijke plaats voor een fijne prijs, in de week word je werkelijk als vriend des hu...
Les Uns et les Autres Les Uns et les Autres 2 km Lekker gegeten in dit sociaal restaurant hartje Molenbeek. Soep, hoofdgerecht en dess...
Recensies
Top plaats . Al 4 maal geweest altijd vriendelijk en lekker. Wij komen van gooik naar molenbeek voor een goede Griekse maaltijd te eten.
Gewoon lekker. Goede prijs-kwaliteit, zonder teveel franjes.
Lekker restaurant, niet te duur en zeer vriendelijk personeel.
Vriendelijk, proper, goed gediend. Geen top niveau maar zeker ok.
Goede prijs kwaliteit
Eenvoudig en eenvoudig restaurant. Donderdag heb ik de barbecueschotel gegeten. Mooi assortiment vleeswaren met rijst en salade. De prijs is redelijk gezien de hoeveelheid op het bord. Ik waardeerde ook de rust van de plaats ondanks de nabijheid van de boulevard. Twee minpunten: een raam kapot en snel vervangen. Het verpest de plek volledig. Innerlijke muziek die niets met Griekenland te maken heeft. Jammer voor een Grieks restaurant waar je komt voor een verandering van omgeving in hartje Brussel. Ik zal teruggaan voor het eten en de service.
De mezze polis is een klein vriendelijk restaurant met een chef-kok aanwezig door zijn uitstraling. Om te wachten, verplicht Griekenland, wordt een portie olijven en olijfolie geserveerd, vergezeld van brood van goede kwaliteit. Er worden verschillende mezzes aangeboden op basis van een klassieker bestaande uit gebakken inktvis, druivenblad, dumpling, tarama, taziki, tonijnsalade en gamba's. Het is dan mogelijk om variaties te nemen met gegrild vlees of zelfs kreeft. Naast mezes worden gegrild vlees of gerechten met saus aangeboden. Zo probeerde ik een heerlijke youvetsi lamsvlees en Griekse pasta. De bereiding is precies goed, vergezeld van een heerlijk pittige saus en het vlees gloeiend heet. Kortom, authentieke smaken met een moderne presentatie. Proberen !
Uitstekende ontvangst en service, stevige gerechten, zet niet aan tot consumptie
Uitstekende traditionele Griekse keuken! Zeer stevige gerechten, waar voor uw geld!
We gingen er op donderdagmiddag om 3 uur heen. Weinig mensen maar het was al laat. De + - Zeer vriendelijk welkom. - Matige prijzen. - Het gegrilde vlees dat we aten, evenals hun begeleiding waren uitstekend. - Zonder in detail te hebben onderzocht, zoals "Welkom thuis, de plaats straalt netheid uit van de eetkamer tot de toiletten. DE - - Betaling alleen contant. - Geen bedrieglijk typisch Grieks decor, maar de setting mist warmte: modern en onpersoonlijk. Dit is uiteraard een zeer persoonlijke en subjectieve indruk. Als ik terugga, kies ik iets anders dan een grill, gewoon om een ​​breder beeld te krijgen van de kwaliteit van de keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid