facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meuble Loi

Meuble Loi

Info

Généraliste en mobiliers d'ameublement et literie (Velda,Beka,Bultex,Lakebos) .Nous proposons salons, salle à manger, chambres, tables et chaises de cuisine, Meuble TV, Canapé lit, Relax, Table de salon, Lustrerie, Bureaux, Sommiers, Matelas.



"Situé dans la région de Mons, magasin de meubles contemporains et spécialiste en literie et linge de lit avec nos marques Belges: Beka, Bultex, Velda, LakebosMise en ambiance du mobilier; vous y découvrirez des salles à manger contemporaines ou classiques.Un espace dédié à la cuisine en tables et chaises et également tables hautes avec tabourets de bar. Un vaste choix en salons design, classique et salon d'angle. Mais aussi un espace relax manuels , électriques 1 ou 2 moteurs / releveur ainsi que des canapés lit .Nous proposons des chambres adultes, ado et bébé.Si vous êtes à la recherche de décoration pour personnaliser votre intérieur; vous découvrirez des tableaux, des muraux métallique ainsi que de nombreuses décorations."
Adres: RUE NEUVE 102, 7300 Boussu-Lez-Mons, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 065/ 783245
Stad: Boussu-lez-Mons
Route: RUE NEUVE 102
Postcode: 7300


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Meuble Loi photos, Magasin meuble, IKEA, Weba Quaregnon
Recensies
Het past niet in mijn budget en zelfs het is niet goed geplaatst om te parkeren, hoewel het een kleine plaats is, maar er zal werk zijn tot oktober, ik denk dat ik vol zal zitten met de kooplieden in de buurt.
Een enorme winkel in ouderwetse stijl, maar die niets afdoet aan de moderniteit van de grote keuze aan meubels, lounges en sofa's die er te zien zijn. Om absoluut te bezoeken als project van aankoop. Prijs naar onze mening iets hoger dan gemiddeld.
We kennen deze winkel al enkele jaren. We worden altijd zeer goed ontvangen door alle leden van de familie. De meeste van onze meubels komen van hen. Dit zijn kwaliteitsmeubels. Wij bevelen dit etablissement van harte aan.
Ik ken deze winkel al een eeuwigheid. Je moet je niet laten misleiden door de uiterlijke verschijning, die behoorlijk gedateerd is, we hebben er altijd ons geluk gevonden en in tegenstelling tot het uiterlijke gevoel, heeft het veel moderne meubels. Het personeel is zeer bekwaam en probeert u met alle middelen tevreden te stellen. Zelfs de leverancier bellen om een ​​bestelling toe te voegen wanneer de vrachtwagen een paar uur later zou vertrekken, zodat je je meubels zo snel mogelijk kunt hebben. We voelen de familiebedrijfskant. Het is geen IKEA-prijsniveau, maar het wordt gerechtvaardigd door de kwaliteit van de aangeboden artikelen.
Belangrijke keuze Goed advies Vriendelijk welkom
Zeer warm welkom, aarzel niet om zeer goed advies te geven. Ik raad deze meubelzaak die ik al sinds mijn jeugd ken ten zeerste aan. Vriendelijkheid is al jaren altijd hetzelfde.
We hebben vandaag onze meubels ontvangen. De twee mensen die voor de levering zorgden namen de tijd om na te kijken of het meubel mankementen vertoonde, de leds aan te sluiten, de laatste montage met veel zorg uit te voeren,... bestellen bij ontvangst.
Kwaliteitsmeubelzaak en de juiste prijs 3 verdiepingen wachten op u en een gelijkvloers waar altijd een goede deal is
Bij verschillende gelegenheden hadden we de kans om met Loi-meubels in Boussu te werken. Voor de opening van onze nieuwe kantoren in Bergen vertrouwden we opnieuw op hen Respect voor deadlines, professionaliteit en kwaliteit waren aanwezig. We bevelen het hele team van Loi Furniture ten zeerste aan.
Ik ben erg blij dat Madame Loi mij adviseerde om voor de elektrische bedbodem te kiezen. Heel makkelijk om het bed op te maken. Het is geweldig bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid