facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meuble Factory

Meuble Factory
Adres:
Telefoonnummer: 0032/63233305
Stad: Messancy


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Magasin meuble Arlon, Magasin de meuble, Meubles Richard, Magasin de meuble Belgique, Meubles Mouscron, Magasin meuble classique, Meubles modernes Belgique, Meuble de qualité
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chateau D'ax Belgium Chateau D'ax Belgium 165 meter Vertaald door Google Zeer goede Italiaanse kwaliteit Origineel Tres bonne qualité I...
Schmidt Schmidt 648 meter Vertaald door Google We hebben onze keuken een maand geleden veranderd en we zijn hee...
Schmidt Messancy Schmidt Messancy 648 meter Vertaald door Google We hebben onze keuken een maand geleden veranderd en we zijn hee...
S Design Concept S Design Concept 659 meter Ameublement intérieur et extérieur design
Recensies
Samen met mijn man hebben we een bank bij hen gekocht. We zijn goed geholpen met de keuze van model en kleur en uiteindelijk zijn we echt heel erg blij. Goed gedaan! bank van zeer goede kwaliteit!
Bank en stoelen in erbarmelijke staat na 4 jaar geen huisdieren in huis. We kwamen om de foto's van de staat van de stoelen en de bank te laten zien aan de verkoopster die ons uitlachte en ons wegstuurde... één ding is zeker, we kopen er nooit meer iets van!!!
OPSLAAN NAAR FUIRE Meubels beschadigd bij aflevering, verzoek om onmiddellijk te betalen, exorbitante levertijd geen respect. Winkel om 60 miljoen consumenten te melden.
Zeer vriendelijk personeel, geweldige opties met betaalbare prijzen. Levering in Lux.
Jammer van het gedrag dat deze winkel net bij mij had. Gisteren belde de beheerder mij op dat mijn bank vandaag tussen 13.00 en 14.00 uur bezorgd wordt. Ik zie met deze heer de betalingsvoorwaarden van het saldo dat 1000 € was. Ik vertel hem 3x dat ik dit saldo met creditcard zal betalen. De bezorgers arriveren zeer mooie montage van de bank en het moment van betaling komt. Hun TPE is gelost, dus we kunnen de betaling niet uitvoeren. Ik bel de winkel om de situatie uit te leggen en een bankoverschrijving aan te bieden. Het antwoord is nee mevrouw, ze nemen je bank over. eh... hoe zal ik het zeggen? Het is niet mijn schuld dat ze de bezorger een ongeladen TPE geven!!!!!! De bezorgers boden vriendelijk aan om naar een nabijgelegen winkel te gaan om deze TPE gedurende 5 minuten te laden en terug te komen en daar antwoordt ze: oké maar er is 1 van jullie twee die bij de dame blijft ......!!!! ! !.Geweldig...... Alsof ik hun bank steel Het was mijn tweede keer en de laatste keer bij hen thuis. Dit gebrek aan vertrouwen is gewoon vernederend als ze ons adres hebben, we tekenen een leveringsbon en bovenal, ik had 3x aangegeven dat ik met kaart zou betalen.
Ik heb bijna 3 jaar geleden een salon gekocht en helaas was er een mankement en zogenaamd is mijn garantie verlopen, de baas wil geen moeite doen en vooral niet willen veranderen tenzij ik 1 nieuwe woning koop en hij zou hebben afgetrokken van mijn woonkamer maar 300 euro en dat betaalde ik veel meer dan dat maar dan had ik een woonkamer tussen de 900 euro en 1000 euro moeten nemen. Ook niet erg aardig en oneerlijk. Eerlijk gezegd af te raden om in deze winkel te kopen omdat het niet erg eerlijk is.
Ik heb 4 jaar geleden een bank gekocht. Ze verkochten me deze voor 1600 euro en vertelden me dat het gelijk was aan leer en vandaag, toen de coating losliet als vulgair kunstleer op het hoofd, vertelde de persoon aan de telefoon me dat het niet normaal was, maar er is ze kunnen er niets aan doen. Wat moeten we denken van een winkel die goed ingeburgerd is maar niet eens de tijd neemt om te kijken of een kwaliteitsprobleem hier de oorzaak van is. Moet ik denken dat ze willens en wetens verkopen en achter de garantie van 2 jaar intrekken? Bewaren om te vermijden.
Ik bestelde een kamer, vriendelijk personeel, dezelfde bezorgers, deadlines gerespecteerd Juntil daar, geen probleem en plotseling laat de bezorger me weten dat de kledingkast niet de juiste is. Ok, een fout is mogelijk, ze moeten me 's middags terugbellen om me te vertellen wat er aan de hand is en niets. Ik bel terug, ze vertellen me dat ik er wel achter zal komen. Ik bel je terug aan het begin van de week en er is nog steeds niets . Ik bel me weer en vreemd genoeg neemt niemand op.
Dag iedereen. Deze winkel is oké. Ik verwacht levering eind oktober. Van daaruit kijk ik tijdig of de kwaliteit de prijs waard is. De medewerkers. Is leuk. Goeiedag. Proost
Zeer goede kwaliteit van meubels. De prijs is geweldig. 1 ster minder omdat de levertijd wat lang is door de pandemie. Vriendelijk en attent team. Ik raad aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid