facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubis

"Belgische prijs - kwaliteit voor jouw persoonlijke interieur1000m2 showroomBelgisch familiebedrijf3-talig advies online, telefonisch en in de winkelEigen bezorgdienst in Benelux en Frankrijk"
Adres: Koning Leopoldlaan 83 bus 2, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +32 50 82 05 59
Stad: Maldegem
Route: Koning Leopoldlaan 83 bus 2
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Meubis klachten, Meubis facebook, Meubis klantenportaal, Meubis contact, Meubelen, BVBA Merakia Maldegem, WEBA, Online meubelshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubis-Meubelen Meubis-Meubelen 102 meter Na de eerste perfecte levering van de vitrine York, heb ik de bijhorende eettafel gek...
Van Hyfte Wonen Van Hyfte Wonen 292 meter Aangename winkel. Er werd ons een drankje aangeboden en uitleg. Er werd samen met on...
Luxor interieur Luxor interieur 607 meter Prachtig gezandstraald, zeer vriendelijk personeel van bureau tot werkplaats
Recensies
Na de eerste perfecte levering van de vitrine York, heb ik de bijhorende eettafel gekocht. Zeer zeer zeer tevreden! Komen afspraken goed na, en eerlijke prijs! Goede service! Telefonisch beterschap, per mail altijd direct bereikbaar. Maar best via Dimitri Samaris, dan krijg je onmiddelijk respons! Tipje Ondanks velen hun negatieve ervaringen, moet ik zeggen dat ik Meubis mijn volle 5 sterren geef! Kwaliteit is ook goed!
Ik heb op 5 december 2020 een tafel besteld. Deze tafel werd nooit geleverd. Op mijn mails kreeg ik na enkele maanden ook geen antwoord meer. Dit zijn malafide praktijken!
Wij zijn zéér tevreden over onze levering van meubis ,nog vroeger geleverd dan normale datum ,mooi verpakt en geleverd ,geen enkel schade of opmerkingen te geven ,zéér gemakkelijk en praktisch in elkaar te monteren Bedankt voor de mensen van meubis.
ik koop niks meer bij jullie heb van december een slaapkamer besteld ging ze krijgen in maart gebeld was nog nie toegekomen terug gebeld ging ze krijgen eind april begin mei nog altijd niks nu bel ik regelmatig naar jullie maar kan jullie nie meer bereiken via telefoon ofwel leverd je slaapkamer ofwel geld terug maar koop nooit niks meer bij jullkie
Koop hier NOOIT iets als je een tijdige levering en een goede klantenservice wilt. Mocht ik sterren kunnen afnemen deed ik dat. Al van 1 juli ben ik op mijn bestelling aan het wachten. Elke keer stellen ze de leverdatum met 1 of 2 weken uit. Enkele weken geleden belde ik met de baas, hij verzekerde mij dat ik eind maart mijn bestelling zou krijgen. Ik vroeg mijn geld terug maar dit kon niet. Als het eind maart niet ging geleverd worden kreeg ik probleemloos mijn bestelling terugbetaald. Nu krijg ik bericht dat het pas voor 13 april zou zijn. Weer een wachttijd van 2 weken! Wanneer ik berichten stuur voor mijn terugbetaling negeren ze al deze berichten zoals kleine kinderen. Slechtste behandeling ooit. Aan telefoon zeiden ze mij ook dat ik gewoon wat geduld moet hebben. 9 maand wachten lijkt me geduld genoeg. Of niet?
we hebben een barmeubel besteld welke we willen annuleren ordernummer 166621. We zijn nu al 2 weken bezig om enige vorm van contact te krijgen met meubis maar het enige wat we ontvangen zijn automatische mails met het bericht dat ze binnen 72uur zullen reageren. Tot op heden is dit helaas niet gelukt. Dus graag de order annuleren !!! alvast dank
Vrij bezorgd toen ik de reviews las maar gezien het grote prijsverschil met een Nederlandse zaak kocht ik toch mijn nieuwe stoelen bij Meubis. Ik kreeg ze een 5tal dagen te laat aan via PostNL nadat ik 3x telefonisch contact heb gehad met de klantenservice. Ik geloof met een zekere Dimitri. Hij verzekerde dat de stoelen zouden bezorgd worden en kwam zijn belofte ook na. Enkele dagen te laat dus wel maar de kwaliteit en het design compenseren dit ruimschoots! Daarnaast geef ik alle winkels wel wat meer krediet sinds de hele coronapandemie.
Zeer ontevreden! Dit is niet van mijn gewoonte een slechte review te schrijven maar wij staan echt machteloos! In mei onze tv kast in elkaar willen steken en er zit 1plank identiek 2x in! Wat symmetrisch moet zijn ... 18berichten, en ik denk 5mails later nog steeds niets. 14/7 kreeg ik bericht dat het de week erna binnen kwam Daarna een bericht dat het rond week 34 zou zijn 26/08 zei mn eind september 28/9 ... het zal in de loop van volgende week zijn 9/10 het zal in week 43 zijn 27/10 nog niks binnen 27/11 .. eerste week van december. Dit al sinds mei. Ik stel me echt de vraag of ik dit ooit zal krijgen! Nog nooit meegemaakt! Zeer ontevreden.
In juli stapelbed besteld levertijd 5 weken. In september zelf contact opgenomen voor meer informatie... Altijd hetzelfde flauw antwoord dat levering verschoven werd naar een latere datum. vele mails later...in november uiteindelijk gevraagd naar een gelijkaardig product dat wel op stock was. Uiteindelijk kwam het uit dat ik elke meerkost zou moeten bij betalen... Dit noem ik niet onmiddellijk een oplossing aanbieden! Begin december mijn geld teruggevraagd. Begin januari nog steeds niet ontvangen. Herinnering gestuurd, EINDELIJK HEB IK MIJN GELD TERUG. Hetzelfde bed ergens anders besteld, 10 dagen later geleverd. Dank u Meubis voor de zeer goede klantenervaring!
In mei 2021 een kleerhanger besteld en betaald; de levertijd was zogezegd enkele weken, maar het heeft tot maart 2022! geduurd eer ik de levering effectief ontvangen heb. Nooit heeft Meubis initiatief genomen om mij iets te laten weten. Bij elke van mijn vele mails werd een nieuwe levertijd in het vooruitzicht gesteld of werd er beloofd dat het stuk nog dezelfde week/dag verstuurd zou worden, maar telkens opnieuw bleek daar niets van aan. Ik spreek mij hier niet uit over de kwaliteit van de meubelen zelf, maar ik zou nooit ofte nimmer nog iets online bij Meubis kopen. Wat dat betreft zijn ze volkomen onbetrouwbaar!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meubis met het openbaar vervoer


Maldegem Radestraat 280 meter
58
Maldegem Radestraat 280 meter
185
Maldegem Radestraat 280 meter
58
Maldegem Radestraat 280 meter
185
Maldegem Harlingenhof 480 meter
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid