facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelsonlinekopen.be

Meubelsonlinekopen.be

Info

Meubels aan de helft van de marktprijs!



"Ga voor de echte momenten van het leven en maak ze nog intenser met een mooi interieur. Gezelligheid hoeft niet duur te zijn.Ontdek in onze toonzalen een grote keuze aan meubelen: Wonen, slapen, verlichting en accessoires."
Adres:
Telefoonnummer: 487 75 53 05
Stad: Hechtel-Eksel


Recensies
Na een goede 5 jaar licht gebruik zijn gewoon de veren van een zit doormidden gebroken van een hoeksalon, tja is ook een budget meubelzaak waar het woord kwaliteit niet in hun woordenboek staat.
We kochten hier een nieuwe zetel voor onze living. We zijn erg tevreden over de zetel zelf. De levering was ook sneller dan verwacht besteld januari - ontvangen in mei. Ik zou 5 sterren geven, maar geef er 3 omdat ze ons bij de verkoop aanraden om de Protexx spray erbij te kopen met bijbehorende garantie. Er werd ons toen beloofd dat dit reeds in het magazijn zou behandeld worden. Dit bleek niet waar te zijn. De zetel werd geleverd met de spuitbussen erbij. Een grote teleurstelling, want het is niet fijn en gezond om je nieuwe zetel nog te moeten behandelen. Onze living is niet zo makkelijk te verluchten als hun magazijn. Geloof niet alles wat de verkoper zegt.
Begin December salon 3+2 en keukentafel met krukjes besteld. Wachttijd zou 4 tot 6 maanden zijn. Vandaag toch maar even gebeld omdat we niets van hun horen. "O meneer, de tafel weet ik niet en de salon zal er pas in september zijn, uw verkoper had u daarover moeten bellen maar is dus niet gebeurd" Dus de 6 maanden worden 9 maanden....hopelijk. UPDATE: vandaag krijgen we per mail na 6 maanden te horen dat tafel niet meer leverbaar is. Wordt wel nog op website aangeboden en aan hogere prijs. Pure oplichting lijkt het wel.
Super vriendelijk bij de verkoop. Dienst na verkoop een schande!!!! Ik ben al ondertussen 8 maanden aan het wachten op de juiste spiegel deur ! Na verschillende mails en telefoons heb ik vandaag te horen gekregen dat ik nog 2 maanden moet wachten!!! Ze stellen voor om een korting van 20% zodat ze de spiegel deur niet moeten bestellen!!!! Wat een gelag, wat moet ik in mijn inkom met 2 verschillende kleur spiegel deur aan 1 kast. Denk goed na voor je hier iets bestel/koopt!!!!
Faillissement...dus geen lol als je meubelen hebt besteld. Bieden op eigen meubelen, voorschot kwijt
Vriendelijke verkoper , levering op tijd en de meubelplaatsers waren supervriendelijk en voorzichtig met de geverfde muren en plafond. Zeer tevreden, alles klopte. Top. Bancken Michel.
Tja... je ziet heel duidelijk dat de winkel op zijn laatste schoenen loopt. Bovenverdieping staat zga leeg. Onder de laatste jaren in oppervlakte gehalveerd. Nietmeer mee met de tijd.
Er wordt zelfs geen telefoon opgenomen als ge wil vragen hoe het met de levertijd staat van het bestelde salon.
Op het eerste zicht tevreden. Werden goed geholpen tijdens het bestellen en ook levering verliep op het eerste zicht prima. Achteraf bleek dat de verkeerde kolomkast geleverd werd. Eentje zonder wijnrek. Terwijl we deze wel degelijk besteld hadden. De prijzenklopper wil een nieuwe kast leveren, mag we zouden deze zelf moeten monteren terwijl het toch om een fout van hun kant gaat.
We hebben onlangs een bed gekocht, waar heel veel tekort aan was. Eerst hebben ze gezegd dat ze een nieuwe bed gingen leveren. Na 1-2 maanden wachten hebben ze terug beslist om het bed te repareren. Nu eindelijk terug een afspraak gemaakt om het bed te leveren een brutale klantenservice aan de lijn gehad ! Nooit meer prijzenklopper !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid