facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Plasman

Meubelen Plasman

Info

Meubelen / Giftshop / gadgetstore / furniture / livingrooms / wall furniture (closets + tv furniture) / interior design / several designers / bedrooms / appartments / studios / outdoor / indoor
possibility to park at the shops



"Advies in interieurinrichting vanuit 3 showroom, Zeelaan 206 te Koksijde algemene collecties en decoratie, Slableedstraat 11 te Veurne voor de collectie XOOON eetkamers en salons en afhalingen. Deze winkels zijn op woensdag gesloten. Voor de winkel Kaaiplaats 1 te Veurne is algemene collecties en outletstore met sluitingsdag zondag. Meer info opwebsite meubelenplasman."
Adres: Zeelaan 206, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3258512924
Stad: Koksijde-Bad
Route: Zeelaan 206
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Plasman Meubelen openingstijden, Meubelen Veurne, Xooon Veurne, Meubelwinkel Nieuwpoort stad, Zetels Plasman, Vandermeeren Veurne collectie, Meubelen Oostduinkerke, Plasman Plastics
Recensies
Eerste aankoop en ook de laatste. Slechte service! Uiteindelijk werd er na 6 maanden door tussenkomst van de consumentenbond gereageerd op klacht. Zaakvoerder schuift steeds verantwoordelijkheid door naar anderen... Na 1 jaar dossier gesloten, maar zitbank is nog steeds niet zoals het hoort ondanks omruiling en aanpassingen. Gebreken worden als 'normaal' beschouwd.
Je moet geluk hebben welke verkoper je hebt. Vorige keer hadden we een leuke correcte mevrouw, die verkocht wat we wilden. Ook de juiste uitleg deelde. Er was reeds een offerte gemaakt dus zou het vandaan gemakkelijk moeten zijn bij de bevestiging, maar de mevrouw maakte het moeilijk en was onvriendelijk. Was zij ons eerste contact had ik daar nooit gekocht. Dus toch het voordeel van de twijfel gegeven, hopelijk loopt de rest wel goed.
Je word steeds vriendelijk begroet bij meubelen Plasman.Vicky staat je bij met advies ivm je interieur. Ook aan kleine studio s word aandacht besteed .Eerlijk advies van een vakvrouw ,zodat je de juiste keuze s maakt Top adres .
Hier kom je met plezier terug. Kwaliteit, deskundige uitleg en dit steeds met een glimlach.
Onbeschoft onbeschoft onbeschoft!!! Koksyde. Slechte onthaal !!! Ga daar niet binnen want ze vragen zich af wat je daar komt doen ! Zien ieder als toeristen verkoop geen decoratie artikelen aan goedkope prijs. Selecteren naargelang wat ze zich inbeelden wat er in uw portefeille ligt. Vooral de madame waarzegster onbeschoft die denkt dat ze het is maar wel voor op de foor te staan met haar grote mond ,haar kledij Vroeger bij de dochter gekocht heeel lieve maar ja.ik vroeg gewoon een prijscategorie en het was al teveel . Ik ga altijd bij gaverzicht *nolte .het was van lage kant de kwaliteit gelijk hun.
Na aanleiding van u arrogant antwoord betreffende de verkleuring van onze meubels op de review die mijn vrouw geplaatst heeft krijgt u van mij een gepast antwoord. Wij hebben gekocht in vertrouwen in een gespecialiseerde meubelzaak en niet bij de Ikea. Moest ik meubels zelf willen schuren had ik deze tweedehands aangekocht en zelf naar smaak geschilderd! Voor deze meubels hebben wij met onze bankkaart aan u automaat voor een paar duizende euro's betaald . U zou zich moeten schamen als zaak en zaakvoerders om zo een antwoord te durven openbaar plaatsen. Meubels opsturen naar een "laboratorium" nog nooit van gehoord aangesteld door u zeker om onze meubels naartoe te laten gaan zodoende dat u in u gelijk gesteld wordt zeker? Niks van! Wij willen waar voor ons geld en niks anders! We willen geen meubels die uit het niks overal beginnen te verkleuren, we willen hetgeen waar iedereen recht op heeft en dat is duurzame meubels en niks anders. De tafel werd ook later aangekocht en verkleurd ook al. Wij gaan hiermee verder zowel bij Test aankoop als bij de Consumentenbond als via onze advocaat en indien geen gepaste oplossing via de rechtbank. In plaats van te denken dat wij slechte reclame willen voeren zou u beter optreden en u verantwoordelijk opnemen als erkende meubelzaak. Wij vrezen helemaal niets in tegendeel. Blijkt dat we niet de enige slachtoffers zijn van de "te kort gedroogd hout" omwille van massa productie meubels als u de foto bekijkt die ik heb bijgevoegd. Ik ben benieuwd of deze klant ook zo bot afgesnauwd is geweest in de zaak waar hij zijn aankoop gedaan heeft....
Geweldige ervaring! Super enthoesiaste en doortastende verkoopster, bleek de zaakvoerster zelf te zijn.luisteren naar onze wensen maar gaf degelijk advies. Hier gaan we zeker bestellen!!
TOP kwaliteit in deze meubelzaak, prachtige designer artikelen die overal bij passen en Italië met klasse meubels die iedereen doet verwateren. Sowieso een aan TOP merken geen probleem.
Hallo Bij deze firma bedbank gekocht ,top aanraader Vriendelijke mensen uitleg van A tot Z Voorschot betaald in winkel de rest bij levering met bancontact ,week nadien geleverd showroommodel Werd opgebeld de dag zelf van de levering wanner ze naar ons gingen vetrekken top Kwamen aan bij ons met speciale camion die tot 2 verdiep gaat zonder meerprijs ,oude bank meegenomen nieuwe geplaatst plus uitleg gekregen hoe men de bank moest verplaatsen als we hem van plaatst moesten veranderen 2 mannen die kwamen leveren heel vriendelijk en Profesionneel topper Bedbank mooi en degelijk en goede prijs Eindelijk nog iemand waar je in vertrouwen kan kopen Komen zeker terug als we nog iets nodig hebben bedankt
Prachtige meubelzaak met voor iedereen wat wils. Italiaanse design met mooie kleuren vooral herfstkleuren. Lederen salons die je direct zouden doen kopen een echte TOP winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid