facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Neven

Meubelen Neven
Adres: Nieuwstraat 170, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011 28 00 00
Stad: Diepenbeek
Route: Nieuwstraat 170
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelen Neven Outlet, Meubelen Neven eetkamers, Meubelen Neven kleerkasten, Meubelen Neven relaxzetels, Meubelen Neven merken, Meubelwinkels Limburg, Meubelen Prenuptia, Salon kopen Limburg
Recensies
Mooie meubelzaak. Vriendelijke bediening. Eerder duurdere meubels. Hier moet je niet zijn voor budgetmeubels. Eerder kwaliteitsmeubels. Is wel erg warm in de toonzaal bij warmer weer. Best gaan op koelere dag.
Heel vriendelijk en behulpzaam,ik had een kleerkast schuifdeuren glas nu 15j en als ik die open doe dan schuurt die en maakt lawaai en met poetsen zag ik in het midden van de schuifdeur op de grond 2 plastieken deeltjes liggen verduurd.Ik toen naar meubelen neven gereden paar dagen verder en uitgelegd had een foto getrokken van het scharnier zodoende nog 2 gevonden maar heb ik nog niet terug bevestigt omdat die meneer dacht kan niet van dat miniem stukje schuuren ga ik met kaarsvet proberen met vaseline schuurt het nog dus zal ik zien.Ah ja ik heb trouwens al mijn meubels daar gekocht altijd tevreden geweest.
Goed advies en hulp gekregen van de verkopers. Fijne winkel.
Topervaring! Zeer deskundige uitleg en begeleiding van het hele team, in het bijzonder van de zaakvoerder. Meubels worden thuis geleverd en geplaatst door het zeer vriendelijke, beleefde en respectvolle personeel zonder enig vuiltje achter te laten. Kan niet beter, ik ga nooit nog ergens anders!!!
Spijtig dat ik 1 ster moet aanduiden want zelfs dat zijn ze niet waard. Eetstoelen van +300 eur per stuk, 2 jaar later nog geen gepaste oplossing. Verkoop van een verzekering bij de zetel en puntje bij paaltje is het beloofde niet verzekerd. Nooit meer!!!!! Om op uw antwoord terug te komen zijn ze inderdaad 3 van de 6 stoelen komen vervangen na 2 jaar en na zeer veel bellen en mailen. Ik zal maar blij zijn met 3 fatsoenlijke stoelen zeker? Jullie wouden inderdaad in de zetel veren komen bijsteken wat blijkbaar ineens niet meer verzekerd is, tegen extra betaling. En met die tegemoetkoming van 50,00 € , die u hier zo mooi weergeeft, ben ik niks.
Mijn bejaarde ouders waren door hun bed gezakt. Op één dag een nieuw bed bezorgd. Mijn ouders super tevreden. Ook de mijnheer die het bed geleverd heeft was heel behulpzaam. Nog eens dankjewel voor de goede service.
Heel vriendelijke en professionele uitleg en hulp. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitgebreid assortiment meubels. Fijne winkel om in rond te lopen en hele degelijke meubels
Top kwaliteit en super advies!
Mooie zaak met echt onze stijl. Helaas wel met prijzen aan de hoge kant. Het viel ons wel op dat ze de carat salontafel die we wouden 400 euro duurder verkochten dan de adviesprijs. Voordat we de bestelbon voor de salon tekenden zijn we dan maar eens bij de concurrentie gaan zien. Daar stond dezelfde tafel dus effectief 400 euro goedkoper. We voelden ons dus een beetje bekocht en hebben besloten daar de salon dan te gaan kopen. We weten niet zeker of de salon 100% dezelfde was hetzelfde merk en hij trok er verdomd hard op maar we zijn dus 950 euro minder arm dan als we bij Neven gekocht zouden hebben en dat telt al! Al bij al mooie winkel maar boven de adviesprijs verkopen is A BIG NO en we zullen er niet terug gaan.
Recent een stoffen sofa besteld. Door de corona-maatregelen kon deze begrijpelijkerwijs niet dadelijk geleverd worden. Levering en plaatsing nadien zeer correct verlopen zoals afgesproken. Heb tevens een extra onderhoudsset meegekregen.Top-service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid