facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Moens

Meubelen Moens
Adres: Mechelsestraat 191, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 30 28 98
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Mechelsestraat
Huisnummer: 191
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 13:30–18:00

Recensies
Top winkel, familiebedrijf, waar ook moeder nog steeds aanwezig is, zo zalig.nZe herkennen hun klanten ook onmiddellijk wat een super gevoel geeft.nHeb in corona tijd een volledig eetservies gekocht van S&P wat spijtig genoeg na tijdje gebruikt te hebben gebreken vertoonde. Heb hiervoor een mailtje gedaan met de vraag of dit normaal was, en werd onmiddellijk opgebeld met de boodschap dat ik een nieuw servies kreeg. Als we iets nodig hebben uit hun gamma gaan we altijd bij hun langs en vinden altijd wat we moeten hebben.nKan alleen maar zeggen top winkel, met top service en super lieve mensen.nKan hun alleen maar aanbevelen.
Is een familiebedrijf en heel vriendelijk en behulpzaam. Door verkoper loic werd ik geholpen en daar ook een salon besteld. En ze zoeken met je mee voor afmetingen en wat er ook bijpast. Heb deze winkel gevonden door er altijd voorbij te rijden en ben ook bij verschillende winkels geweest van meubels. En deze winkel is mijn favoriet geworden, doe zo verder meubelen moens !!!
Groot assortiment, ruime parking, heel vriendelijke bediening niets is hen te veel om klanten te helpen.
Nog een echt familiebedrijf waar de klant op de eerste plaats komt. Maken gemaakte afspraken waar! Een speciale dank aan Lieven Moens die ons ongelooflijk heeft geholpen met het demonteren van onze oude slaapkamer! Gedane afspraken nakomen! Zeer veel lof ook voor het ganse team van Moens voor het geleverde werk en de kwaliteit van de materialen! In de toekomst weten we zeker waar we moeten zijn als we nieuwe meubels nodig hebben!!
Als je een familiezaak zoekt waar de klant nog echt klant kan zijn, dan is dit het juiste adres. Zij hebben immers oog en nazorg voor je vragen en verwachtingen.nJe koopt er geen brol. Integendeel!nFijn dat jullie het verschil blijven maken in een concurrentiepool van te dominante groothandel.nGraag tot de volgende...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid