facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Moens

Meubelen Moens

Info

Bij Meubelen Moens vind je alle meubelen van woon- tot slaapkamer voor elk budget.Natuzzi, Vincent Sheppard, Lattoflex en andere topmerken vind je terug in ons assortiment aan de scherpste prijzen http://www.moensmeubelen.be

Geschiedenis

Langs de A12 te Londerzeel, vind je één van de grotere meubelzaken van België.
Een enorme keuze aan meubelen, zowel stijlvol, klassiek, romantisch, koloniaal en moderne meubels, worden er voorgesteld op verschillende verdiepingen.

Alle soorten meubels zijn in onze meubelzaak aanwezig: Salons in leder en stof, eetkamers en slaapkamers in elk mogelijke stijl. Bij Meubelen Moens vind je zeker wat je zoekt om je interieur in te richten naar je eigen smaak en binnen je budget!

Meubelen Moens is gesticht in 1948 door Louis Moens die oorspronkelijk beeldhouwer en schrijnwerker was. Nadien werd de zaak verder uitgebouwd tot de meubelzaak die ze nu is.

Hetgeen onze zaak kenmerkt binnen het meubel landschap is juist de manier waarop wij onze klanten benaderen. In geen enkele andere meubelzaak van dergelijke omvang, word je nog door de familie zelf geholpen bij het uitkiezen van je meubels.

Onze filosofie gaat er dan ook vanuit dat dit de basisvoorwaarde is voor een goede service. Stap dus binnenkort eens binnen en laat je verrassen door al onze prachtige meubels en verfrissende ideeën voor je nieuwe interieur !

Adres:
Stad: Londerzeel


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelen Moens salons, Meubelen Moens Stoelen, Meubelen Moens decoratie, Meubelen Moens slaapkamers, Meubelen Moens Solden, Meubelen Moens toonzaalmodellen, Meubelen Moens verlichting, Salons Moens Londerzeel
Recensies
Mooie zetel en tafel gekocht voor goede prijs kwaliteit. De service was helaas zeer teleurstellend. Er werd 12-14 weken beloofd voor levering. Na meerdermaals te bellen om een afspraak te kunnen maken hebben we in de 20ste week eindelijk onze meubels gekregen zelf hebben ze ons niet gebeld om te leveren.
Een fantastische salon besteld zaterdag bij de 'mama', zeer gastvrije en sympathieke mevrouw. Het model was op stock en er is vandaag geleverd door 2 ontzettend vriendelijke mensen. Hij is op de juiste plaats gezet. Ik heb al veel meubelen besteld, maar het is de eerste keer bij Moens en zeker niet de laatste keer. Top meubelzaak en de zetel is echt zalig.
mooie en moderne tot hedendaagse stijlmeubelen ,je vindt er voor ieders smaak aan ongelooflijk betaalbare prijzen
Op zoek naar eettafel stoelen, uiteindelijk gevonden wat we zochten en dan blijkt dat deze besteld moeten worden. Er is niet eens aangeboden om de toonzaal modellen te leveren ook al waren er meer dan we nodig hadden. Zo mis je omzet.
Ik vond het vooral fijn om eens niet dezelfde meubels te zien die telkens terugkomen in andere winkels. Superservice na verkoop, we hadden een zetel met productiefout, werd snel vervangen door een nieuwe.
Zeer mooie winkel, veel keuze maar een veel te opdringerige verkoper waar je bijna van gaat lopen… laat staan kopen
Heel kwalitatieve meubels. Snelle, persoonlijke en duidelijke communicatie. Gaan voor hun klanten tot het uiterste & doen echt hun best.
Mooie zaak naast de autostrade A12 Antwerpen Brussel. Nette inrichting met vele voorbeelden eetkamer, salon en slaapkamer opgebouwd. Ook een mooie snuisterhoek met allerlei bijzet, kussens, kleine opschik enz. Ruime parking naast het gebouw waar ook de hoofdingang is. Inmiddels heeft de winkel een andere inrichting gekregen en het oogt zeer fraai. En vriendelijkheid en service is gebleven. Toplocatie om een bezoekje te brengen!
Veel te zien. Ruime parking.. groot aanbod.
In het begin van de coronacrisis zeer goed geholpen geweest door Meubelen Moens met een defect aan een sofa die we bij hen gekocht hadden toen 7 jaar geleden en waarvan de fabrikant niet meer bestond. Dit op een moment dat alle winkels gesloten moesten blijven. Zeer goede klantenservice, waarvoor dank. Wij komen hier zeker nog terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meubelen Moens met het openbaar vervoer


Londerzeel Autosnelweg 90 meter
288
Londerzeel Autosnelweg 100 meter
288
Londerzeel Sint-Christoffelstraat 420 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid