facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Dino

Meubelen Dino

Info

Meubelen Dino is gespecialiseerd in de outlet verkoop van goede kwaliteit B-keuze meubelen (meubelen met een klein foutje) alsook faillisementen, showroomm



"Meubelen Dino is gespecialiseerd in de outlet verkoop van goede kwaliteit B-keuze meubelen meubelen met een klein foutje dat we wegwerken alsook faillisementen, showroommodellen, geannuleerde orders, overstocks, restpartijen en uitloopmodellen.Daarnaast is er nog een ruim aanbod aan A-keuze meubelen: massiefeiken eettafels, boxsprings, stoelen en salons. Deze meubelen bieden we aan met ruime kortingen."
Adres:
Telefoonnummer: 0475870319
Stad: Helchteren



op zoek naar gerelateerd: Paco Meubelen, europarklaan 2073, 3530 houthalen-helchteren, Beter meubel catalogus, Meubelen Vangeneugden, Meubelen Heylen, Meubelwinkels, Goedkope meubelwinkels Limburg, Meubelzaak Hasselt
Recensies
Na de website bekeken te hebben nam ik via Facebook contact op met deze winkel. Er werd snel op mijn vragen geantwoord en zo gingen we meteen ter plaatste om de meubelen te bekijken. We werden heel vriendelijk ontvangen en werden ondanks de drukte snel geholpen. We kregen ruimte en tijd om alles op ons gemakje te bekijken en bespreken. We zijn dan ook erg tevreden huiswaarts gekeerd met een nieuwe tafel en stoelen. Zeker een aanrader!
Had gevraagd om iets opzij te laten liggen verzending was overigens niet mogelijk. Kreeg bevestigd dat het in orde was. Moest vanuit Antwerpen komen. Gelukkig was een vriend van mij in de buurt voor zijn werk, die ging het ophalen. Hebben ze het per vergissing verkocht… Al goed ik niet zelf gereden heb, had een eind geweest, voor niets. Geen fijne ervaring. Voor wie iets opzij wil laten leggen, best nog eens telefonisch informeren of ze het wel degelijk doen ook. Nadien in 5 regels kort en beleefd laten weten dat ik het jammer vond en geen prettige ervaring. Krijg ik van Jan te horen, dat HIJ het nog vooral erg vind dat ik laat weten dat teleurgesteld was op een deftige manier. Excuses werden er zelfs niet gegeven. Ook redeneert deze mijnheer dat het minder erg is omdat het om een goedkoper object ging, geen idee wat dat in relatie heeft staan met een klant 100km voor niets te zouden laten rijden. Nederigheid en bescheidenheid kent deze man niet. Van onvriendelijkheid weet deze meneer alles, vriendelijk wordt je niet behandeld. Dino de eigenaar een topkerel, zijn personeel is een ander gegeven. Extra toevoeging: Citaat: “ Hm jammer dat jullie hem toch niet opzij hebben gelegd en verkocht hebben.. Al goed was een vriend in de buurt en heb ik niet speciaal de rit moeten maken voor niets. Jammere zaak dit.” Vervolgens schrijf Jan een hele brief dat hij het vooral jammer vind dat ik dit stuurde. Geen excuses en hij vindt het in de eerste plaats zeker niet jammer om een klant meer dan 100km voor niets te moeten laten rijden. Nogmaals berouwt geen nederigheid. + het niet zo erg is, omdat het maar om iets ging van €55, dan is het volgens Jan zijn redeneren niet erg om een klant meer dan 100km voor niets te laten rijden.
Tafel, stoelen bank gisteren afgehaald en in de veranda geplaatst met wat deco erbij ...
Super tevreden met onze tafel en de topservice errond! In het filiaal zelf werden we geholpen in een vriendelijke sfeer en kregen we correcte en volledige informatie. Onze tafel zat heel deftig ingepakt, waardoor hij goed beschermd was. De tafel zelf is mooi en stevig, zowel de poten als het tafelblad. Qua prijs-kwaliteitverhouding top!!!
Veel keuze aan correcte prijzen maa zo rommelig geplaatst. Het is zoeken naar wat je wil. Vooral einde reeksen lijkt mij.
Zeer vriendelijk, zeer hulpvaardig! Ik kijk uit naar mijn tafel Mooie tafels, leuke kasten en betaalbaar!
Eerst via telefoon en per mail de nodige info en zelfs meer gekregen. Zo vond ik het de moeite om toch uurtje te rijden en persoonlijk te gaan kijken. Een aangename verrassing en een aanrader. Geen standaard meubelwinkel maar gewoon een hangaar waar de meubels door elkaar staan maar zeer vriendelijke mensen en wat een prijsverschil. Tevreden met m'n aankopen. Nu aftellen naar de levering. Bedankt Dino-team. Ik kom zeker nog terug
Super tevreden met onze eetkamer .Je wordt goed geholpen en zijn heel vriendelijk ! Zeer goede service .
Een grote volle loods met ruime keuze aan meubelen. Zeer mooie en kwaliteitsvolle eiken tafels dewelke in verschillende maten beschikbaar zijn. Je kan de tafels ook nog aanpassen met de keuze van een A-, U- of spinnenpoot. Het tafelblad dient zelf nog behandeld te worden. Vriendelijk voortgeholpen door het aanwezig personeel. Ruime parking en heel mooie decoratiespullen.
Vriendelijke uitbaters, heel veel items in het magazijn. De definitie van outlet store. Er kan aan huis geleverd worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid