facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen De Keizer

Meubelen De Keizer
Adres: Assesteenweg 431 , Ternat 1741, BE
Telefoonnummer: 02 453 95 90
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 431
Postcode: 1741



op zoek naar gerelateerd: Ternat Meubelen, Lucas Meubelen, Keizer Meubels, Ninove meubelen, Meubelen Zaventem, Meubelen Zottegem, Meubelen Theo, Meubelen Moens Londerzeel Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Segers Marc Segers Marc 3 km Marc zorgde voor de plaatsing van een vals plafond in alle kamers 4 van onze bovenver...
De Slaapadviseur De Slaapadviseur 4 km We kochten onze bedden bij de Slaapadviseur in Ternat, een prachtige winkel met een m...
Recensies
Mijn ervaring met Meubelen De Keizer verdient 5 sterren. Hoewel ik een meubel 9 jaar geleden in het Mechelse had aangekocht, waarvan de eigenaar met pensioen was, heb ik beroep kunnen doen op deze meubelzaak voor de herstelling van de scharnieren. Ik heb hierbij vastgesteld dat de uitbater/medewerker Wim Pessemier steeds accuraat reageerde op vragen, mails …. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben Wim en zijn medewerker alles in het werk gesteld om een niet evidente oplossing te vinden en de plaatsing van de scharnieren tot een goed einde te brengen. Mijn ervaring is dan ook zeer positief, omwille van de klantenservice en de deskundigheid van de medewerkers.
Heel te vreden over een zaak die van het begin tot de levering zijn woord houdt.Bij de aankoop van ons salon een degelijke uitleg gekregen.Een zaak die echt ten dienste staat van zijn klant.Een aanrader.
Zeer gastvrije en sympathieke mevrouw, mijnheer. Uniek en prachtige TV meubel MODENA geleverd door 2 ontzettend vriendelijke mensen. Kwaliteit/prijs TOP en leveringstermijn werd geïnformeerd en was correct. Een echte aanrader, dankjewel.
Als veeleisende klant ben ik hier 100% aan mijn trekken gekomen. Wim doet alles om zijn klanten de nodige service te bieden en deze te behouden. Tijdens de verkoopfase wordt de nodige tijd genomen om ons de juiste keuze te laten maken. Achteraf is er een dienst na verkoop opgetreden en ook hier wordt alles in het werk gesteld om klantentevredenheid op de eerste plaats te stellen. Een meer dan tevreden klant tot gevolg. Bedankt voor de uitmuntende service.
Echte aanrader ! Vriendelijk en van woord voor top meubelen. Voor een meubel weet ik waar zijn. Dank u.
Zeer commerciele aanpak, waar de klantenbeleving centraal staat, keep on going famillie Tiltch ;-
Een zeer goede service en vooral klant vriendelijk. Bij het leveren van de tafel werd overeengekomen om met de binnenlift de tafel te leveren. Jammer genoeg was net die dag de binnenlift buiten dienst. Toch werd de tafel tot op het 4de verdiep gebracht via de toch moeilijke trap. TOP service! Afspraken met de klant is zeer duidelijk en concreet. Dit heb ik nog niet mogen ervaren in het verleden. Dank om het mogelijk te maken wat ik samen met kinderen en kleinkinderen aan mijn nieuwe tafel Pasen kan doorbrengen.
We zijn uiterst tevreden over de bestelling en correcte levering en plaatsing van onze slaapkamerkasten. Van begin tot einde is deze winkel een must, onmiddellijk persoonlijk -niet opdringerig- contact, tekeningen aanpassen met de glimlach volgens de wensen van de klant, correcte leveringstermijn volgens offerte en heel professionele en nauwgezette plaatsing. En de prijs? Ook meer dan correct, dus ook mooi meegenomen!
Goeie meubelzaak met vriendelijk personeel die klaar is om je te helpen.
Fantastische service. Leuke poef voor mooie prijs gekocht. Tijdens het verzenden raakt het pakket kwijt. Meneer Wim heeft me voortdurend op de hoogte gehouden en er voor gezorgd dat de poef netjes is afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid