facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen De Graeve

Meubelen De Graeve

Info

Wonen en slapen



"Op zoek naar een nieuw salon, een zetel of stoel in een bepaalde stijl? U heeft een nieuw bed nodig of wilt uw matras vervangen? Bij De Graeve Meubelen in Oedelem bij Beernem bezoekt u een showroom van 8000m2, waar u al het zit- en slaapcomfort terugvindt. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.Wordt u graag elke ochtend wakker met een uitgeslapen gevoel? Dan brengt u best een bezoek aan De Graeve Meubelen. Naast de betere matrassen en de mooiste bedden, bieden we u ook andere prachtige meubelen voor de slaapkamer aan. Bovendien krijgt u bij ons professioneel slaapadvies. Ook – en vooral – als slapen voor u niet altijd vanzelf gaat. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw slaapprobleem."
Adres: Bruggestraat 75, 8730 Oedelem
Telefoonnummer: 050 78 82 03
Stad: Oedelem
Route: Bruggestraat 75
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Meubelen De Graeve Stoelen, Meubelen De Graeve Kasten, Meubelen De Graeve relaxzetels, Meubelen De Graeve salons, Meubelen De Graeve decoratie, Openingsuren Meubelen De Graeve Oedelem, Meubels Oedelem, Stevens meubelen Oedelem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stevens Meubel Stevens Meubel 1 km Beste iedereen, al telkens kocht ik mijn meubels bij Stevens Meubel. Zijn deze morgen...
Recensies
Goede ontvangst en begeleiding met professioneel advies! De woonadviseurs namen de tijd om samen op zoek te gaan naar het perfecte hoeksalon. Alle vragen rond afmetingen, kleur en positie van mijn zetel in de voorziene ruimte werden met zorg beantwoord. Ook after service tiptop in orde.
Professionel advies en info gehad van lootens Jan in onze zoektocht naar inbouwkasten, ook proficiat aan de plaatser van dienst.
Top ! Iets was verkeerd met de kleur van de stoelen ... , blijkbaar na wat zoekwerk toch correct !! Op en top professioneel opgelost . Echt gemeend bedankt Meubelen De Graeve .
Prachtige collectie en top team van verkopers die super samenwerken. Men geeft hier een persoonlijke aanpak. Begeleiding van A tot Z inclusief kleur advies door experte Ann. In tegenstelling tot veel andere zaken maakt men hier écht tijd voor hun klanten.
Zeer vlotte, zeer snelle, zeer grondige en op mensenmaat gerichte benadering van de klant. En Silvie is één van de uitstekende medewerkers.
Super mooie winkel en vriendelijk personeel. Anneke en Nico Super bedankt voor de hulp en jullie advies. Top
Een mooie verzorgde winkel met vriendelijke bediening en correcte prijzen.
Alle info op een rustige en deskundige manier verkregen. Dan ook beslist om hier ons nieuw salon te kopen.
De kwaliteit van de aangekochte armstoelen was beneden alle kwaliteit. Slecht artikel, wel buiten garantie, maar dergelijke fout bestaat niet bij goed artikel. Belachelijk voorgestelde tegemoetkoming van de zaakvoerder.
Ik kocht meer dan 6 maanden geleden een jardinico parasol. Bij levering bleek de stam van de parasol beschadigd. Na ontelbare telefoontjes is er nog steeds geen concrete oplossing uit de bus gevallen en blijven ze me telefonisch aan het lijntje houden. Ze zouden wat verf opsturen zodat ik het kan wegverven. Echter na 6m nog steeds geen verf gezien... Tevens benieuwd of hij er dan als nieuw zal uitzien. Ik heb me al meermaals beklaagd dat ik betaald heb. Benieuwd hoe lang het zou geduurd hebben als ze hun geld nog niet gezien zouden hebben... service na verkoop een dikke 0!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid