facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metris Immo

Metris Immo
"A Real Estate Agency for all your real estate transactions with a personal approach."
Adres: Rue des Minimes 22 Minimenstraat 22 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0473 24 14 13
Stad: Brussel
Route: Rue des Minimes 22
Huisnummer: Minimenstraat 22
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Vastgoedmakelaar Brussel, Immoweb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sont Sont 128 meter
ConnectImmo ConnectImmo 235 meter
PM Development PM Development 353 meter
Dardenne/Joseph Dardenne/Joseph 443 meter
green tree green tree 506 meter
Monsoleil.immo Monsoleil.immo 564 meter
Cogerimo Cogerimo 642 meter "Real Estate Company"
Immo Bruocsella Immo Bruocsella 649 meter
Bifc Bifc 691 meter
Shadhin Shadhin 706 meter
A.D.P. Immo A.D.P. Immo 776 meter
Jones Lang Lasalle Jones Lang Lasalle 785 meter
Tonimmo Tonimmo 786 meter Het management van Otimmo verdient niet eens een ster. Het zijn dieven, oplichters! V...
Allfin Allfin 881 meter
Recensies
Aarzel niet om met Fredrick samen te werken. Ongelofelijk professioneel, betrokken en correct. We hebben ons appartement verkocht via hem en zijn van in het begin onder de indruk van de vlotte samenwerking. Hij vertrekt in alles vanuit onze noden en heeft ons tijdens drukke tijden erg goed ondersteund en gerust gesteld. Ik zou hen aan iedereen aanraden!
De vastgoedmarkt in Brussel is een doolhof. Bij Metris heeft Frederick ons echter ontzettend vooruit geholpen, en in een moeilijke situatie. Frédérick en zijn eega combineren uitgebreide marktkennis met een uitstekende juridische achtergrond, en een op en top commerciële spirit die hij voor zijn klanten helemaal en onbaatzuchtig aanwendt. Brussels Real Estate market makes me think of the Minos Palace on Crete. Frédérick and his spouse provided us with a true "Ariadne's thread". They combine an in-depth market knowledge with an excellent legal/institutional background and a service oriented commercial background. Am not used providing a review for average services. But if satisfaction is very high, such deserves to be spread widely.
Een uitstekende ervaring met de aankoopbegeleiding. Frederick heeft kennis van zaken, slaat een perfecte balans tussen nauwkeurig overleg en eigen initiatief, en geeft professioneel advies op maat. Hij heeft in onze zware zaak bovendien veel geduld naar ons als klant toe getoond, was zeer communicatief en altijd bereikbaar, en heeft met eerlijk advies altijd onze doelstellingen voorop gesteld. Zeer aan te raden!
Frederick biedt een uiterst correcte en volledige dienstverlening. Hij was transparant, bereikbaar en zeer meedenkend. Hij stond altijd klaar om ons te helpen in geval van twijfels of vragen en is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedsector. Ze zeggen dat er bij het kopen van een huis heel veel komt kijken en je ziet inderdaad al snel door de bomen het bos niet meer. Echter, Frederick maakt het zeer draagbaar. Je moet gewoon van die dienst gebruik maken! Believe me, you just can't afford to not do so!!!
Een absolute aanrader ! Frederick en Kristien hebben de verkoop van begin tot einde heel professioneel aangepakt. Hun mooie presentatie, hun persoonlijke service en accurate opvolging resulteerde dan ook in een snelle verkoop. Dank u Frederick en Kristien.
De samenwerking met Immo Metris voor de verkoop van ons appartement is zeer goed verlopen. Frederick heeft een nuchtere kijk, en is correct en betrouwbaar. Zijn adviezen waren welkom en "to the point". Wij kunnen dit agentschap enkel maar aanbevelen.
Frederick heeft mij fantastisch geholpen om door de bomen het bos en de droom weer helder te zien. Hij is open van geest, maar concreet en realistisch in zijn advies. Ik zal in de toekomst nog zeker van zijn/hun diensten gebruik maken!
Van zodra de garages te koop gesteld werden, kwamen er meteen reacties en volgden enkele bezichtigingen. Al snel werd duidelijk dat de verkoop er zeer snel zat aan te komen. Metris Immo stelde zich tevens heel professioneel op bij het uitwerken van de compromis, en alle elementen werden grondig nagekeken, waardoor de deal perfect afgerond werd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid