facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metje Maria

Metje Maria
Adres: Hoogstraat 14, 9450 Haaltert, België
Telefoonnummer: 0490 19 32 66
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Haaltert
Route: Hoogstraat
Huisnummer: 14
Postcode: 9450


Openingstijden

maandag: 08:00–12:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: 08:00–12:00
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: 08:00–12:00

Recensies
Heel lekker ontbijt gegeten hier. Super vriendelijk en mooie inrichting. Wij komen hier zeker terug
Een aangename verassing, zeer mooie zaak en een super sympathieke gastvrouw. De moelleux is zeker een aanrader! Verwenkoffie 10/10!
Mooi interieur, heel vriendelijke bediening, maar wat duur voor hetgeen je krijgt.nEen supplement ei bijvoorbeeld kost 12,5€, voor 1 spiegelei met 1 stukje spek. Dat is er toch wat over. Ook het 'Metje Maria' ontbijt zelf is 5 € duurder dan voor een gelijkaardig ontbijt in andere zaken. Zeker voor afbak-koffiekoekjes en broodjes.
Je waant je in de woonkamer van je grootmoeder met de gezelligheid & het warm gevoel die daarbij hoort, wat een leuk concept! De eigenaars zijn uiterst vriendelijk, we voelden ons hier meteen welkom! :- Wij zijn alvast fan.
Super gezellig plaatsje met heel vriendelijke werknemers en eigenaars! Bij het binnenkomen waren we meteen verkocht! De inrichting is gedaan met veel liefde en oog voor detail! Het terras was ook super gezellig en mooi ingericht! Het eten was zeer lekker, wij hebben zo hard genoten en gaan hier zeker vaker terugkomen! Dit is een zaak om trots op te zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid