facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metaxa Greek Catering

Metaxa Greek Catering

Info

Metaxa

Geschiedenis

Metaxa



"GREEK TAKE AWAYLOCATED IN BELGIUM - ROOIERHEIDE DIEPENBEEK"
Adres: Patersstraat, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 0472/26.78.99
Stad: Diepenbeek
Route: Patersstraat
Postcode: 3590



op zoek naar gerelateerd: Grieks Restaurant Diepenbeek stationsstraat, Christos Diepenbeek menu, Grieks Restaurant Bilzen, Monaxa, Monaxa Diepenbeek, Grieks eten Diepenbeek, Monaxa Diepenbeek Menu, Grieks afhaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Culinaria Brasil Culinaria Brasil 70 meter Goed verzorgde salades en voldoende.
Clio's ijsstudio Clio's ijsstudio 2 km Super ijstaarten op bestelling!
Recensies
Wij hebben straatfeest georganiseerd met 150 aanwezigen en het eten werd verzorgd door Foodtruck Metaxa. Alles was perfect geregeld en superlekker. Alleen maar lovende reacties gekregen van de bezoekers. Voor herhaling vatbaar !
Metaxa is een foodtruck met heerlijke Griekse gerechtjes voor een degelijke prijs. Op ons verjaardagsfeest was iedereen lovend. Ondertussen hebben mij al minstens 10 mensen naar de contactinfo van Metaxa gevraagd.
Super aardige mensen en heerlijk eten! Ik had de foodtruck geboekt voor mijn 40e verjaardag en de gasten waren laaiend enthousiast. Dankjewel Christos!
Heeeerlijk eten, vlotte communicatie en een super vriendelijk team. Een echte aanrader voor alle feestjes. Onze babyborrel was een succes dankzij Metaxa! Bedankt!
Leuke Griekse foodtruck, aangename zaakvoerder! Prijs/kwaliteit is super! Aanrader.
Super lekker! Alles vers!
Goede service, lekker eten en heel vriendelijk! Echt een aanrader!!
heerlijk BBQ-pakket, met zeer tevreden vrouwen owv het groentenbuffet, en de mannen owv 5 stukken vlees. Fris en smakelijk, echt een aanrader. PS de hoeveelheden zijn meer dan voldoende
Hoe lekker was dat allemaal? Niet te geloven. Super mooie porties, zeer betaalbare prijzen en zeer lekker allemaal! Mijn Griekse BBQ nummer 1!
Toch lang moeten wachten op ons eten dat was besteld, maar dat betekent natuurlijk wel dat het vers en nog heel warm was. Heel lekker aan correcte prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid