facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metanoia

Metanoia

Info

Nood aan ontprikkelen? Welkom bij Metanoia!

Geschiedenis

Kom volledig tot rust in een privé relaxatieruimte voorzien van sauna, stoombad, verwarmde zitbank, warme en koude voetenbaden, regendouches, koudwaterslang, nek- en rugontlastende ligzetels, terras met comfortabel tuinmeubilair en buitendouche. Ook infraroodtherapie & mindfulness mogelijk. Enkel op afspraak.

Adres: Oosterlinckhoflaan 32, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 0484104230
Stad: Ekeren
Route: Oosterlinckhoflaan 32
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: De Clou ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marcus' Healing & Mindfulness Marcus' Healing & Mindfulness 229 meter Praktijk voor Healing en Mindfulness.
Recensies
Ik ben dit weekend met mijn echtgenote langs geweest bij sauna Metanoia in Ekeren. Na het vriendelijke ontvangst en een duidelijke toelichting bij onze sessie, mochten we geruime tijd gebruik maken van de therapeutische ruimten. Het effect van het stoombad en de infrarood zijn verbazingwekkend. Na een bezoek aan Metanoia voel je je herboren. Wat we ook erg op prijs stelden is de degelijkheid van de materialen en producten en uiteraard, de uitmuntende hygiëne. Het was de rit naar Ekeren waard! Wij komen volgende maand zeker terug.
Super!! 3 uur lang genieten en ontspannen. persoonlijke begeleiding/advies bij aanvang zorgen er voor dat je NOG beter kan genieten. Geen grootschalig project waar je een nummer bent maar een persoonlijke en familiale sfeer. Bedankt voor deze ervaring.
Een erg fijne en verzorgde sauna. Rustige ligging en alles voorhanden, geen jaccuzi. Ideaal voor wie puur voor sauna, infrarood of stoombad komt. Alles is voorhanden, prima gastvrouw/gastheer. Deze sauna kan ik enkel maar aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid