facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metallooks

Metallooks

Info

Fabrikant van aluminium sierpoorten - hekwerk - carports - overkappingen - tuinschuttingen - tuinbergingen - tuinhuizen - fietsoverkappingen.



"Metallooks is sinds 2004 gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminium poorten, carports, tuinhuizen, tuinkamers en tuinschutsels. Alles wordt op maat gemaakt in ons eigen atelier te Boortmeerbeek. In onze toonzaal maken wij onmiddellijk een offerte en zoeken we samen naar dé oplossing op uw maat."
Adres: Leuvensesteenweg 219, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +32 (0)15511411
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg 219
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: Metallooks hudson, Poorten op maat gemaakt, Moderne carport aluminium, Poorten Puurs, Aluminium poort oprit, Aluminium poort zwart, Aluminium poorten Oost Vlaanderen, Draaipoort aluminium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Peppers De Peppers 2 km Ik heb daar vandaag een container gewisseld en het was er aangenaam voor de korte tij...
Altrad steigers/échafaudages Altrad steigers/échafaudages 2 km Altijd vriendelijk en correct. Kom hier graag laden met vrachtwagen, deze mensen wete...
Recensies
Al jaren onze vaste leveranciers van sierpoorten,carports en hekwerk. Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen. Topteam!! Succesformule met een knap koppel dat deze bloeiende zaak uitbaat.
100% tevreden van begin tot einde en de dienst na verkoop. Enkele jaren na datum een extra afstandsbediening gekocht. Opnieuw 100% tevreden van prijs, kwaliteit, service. Top
ECHTE AANRADER_VAKMENSEN DIE TOPKWALITEIT AFLEVEREN TEGEN EEN ZEER CORRECTE PRIJS! Wij hebben zopas een carport laten plaatsen door Metallooks. Dit is een op en top professionele firma met geweldig vriendelijke en behulpzame mensen! We hebben wat problemen ondervonden in onze goedkeuring van de gemeente waardoor we bijna een jaar moeten wachten hebben op groen licht! Dankzij de extra documenten en tekeningen die de mensen van metallooks ons bezorgt hebben is onze aanvraag uiteindelijk goedgekeurd. Je zou dan denken dat je nog een paar maanden moet wachten voor plaatsing van de carport, maar neen hoor. Binnen de 3 weken na goedkeuring werd de carport al geplaatst! Plaatsing is gebeurd door 2 toffe kerels die zeer goed wisten waar ze mee bezig waren en die absoluut oog voor detail hadden. De carport is tot in de puntjes afgewerkt en sluit mooi aan bij onze woning - net zoals we gevraagd hadden. Een dag na de plaatsing kregen we reeds telefoon van metallooks met de vraag of alles naar wens was. Wij hebben een zeer positieve ervaring met deze geweldige firma en kunnen deze alleen maar aanraden!
Metallooks is een dikke aanrader! Van de bespreking in de toonzaal tot het plaatsen van de poort, alles loopt vlot. Je merkt heel hard dat perfectie er hoog in het vaandel wordt gedragen. Voor kleine probleempjes op de werf wordt zonder morren een oplossing gezocht en alles met de glimlach. Een plezier om mee samen te werken en een super mooie poort!
Van het onthaal in de toonzaal over de offerte tot de opmeting en tot slot de plaatsing leveren deze mensen kwaliteit. Zeer vlotte communicatie en klantvriendelijkheid . Hier kan je met een gerust gevoel bestellen.
Totaal geen uitnodigende plek. Niet duidelijk of je mag binnen rijden of niet. En aan de behulpzaamheid van de verkoopsters te zien was ik ook niet echt welkom. Ben meteen naar een andere firma gegaan.
Deze persoon doet werkelijk alles voor zen klanten van Metallooks. Ik geef deze 5 sterren zelfs in de avond komt deze persoon een herstelling aan huis doen, wat een service van zo een topkerel. Zo zouden er meer mogen zijn die zo een service aanbiedien. Als ik iemand kan aanraden om een poort te kopen aarzel niet en bestel bij hem je zal het je niet beklagen.
Als hervaren klusser, heb ik gekozen om mijn carpoort zelf te plaatsen. Het onthaal was vriendelijk, de prijs was correct en de levering op tijd. Maar: Wat betreft uw dienst na verkoop, de klant wordt in de steek gelaten. Heel jammer.
Ik ben zeer tevreden van mijn geplaatste carport. De prijs op de offerte was ook de betaalde prijs. Zeer vriendelijke mensen, goed kwalitatief materiaal. Ik woon in Brugge, deze afstand was geen probleem voor hun. Plaatsing werd ook keurig uitgevoerd. Echte vakmannen. Absolute Aanrader!.
Super tevreden over de installatie van onze poort, zeer mooi afgewerkt. Zeer klantvriendelijk zowel in de winkel als op de werf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid