facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metabolic

Metabolic

Info

Vanaf juli 2019 welkom in mijn zelfstandige praktijk als Diëtist, sportdiëtist en personal coach!



"Welkom bij mijn zelfstandige praktijk als erkend diëtist, sportdiëtist, personal trainer, kinétherapie en relaxatie!Gans mijn leven ben ik geïnteresseerd in wetenschappen. Hoe werkt en lichaam en hoe wordt dat beïnvloedt door voeding, beweging, stress, verdriet, sport,.. "Hoe kunnen we onze gezondheid optimaliseren?" of "Hoe kunnen we onze sportprestatie optimaliseren?" zijn vragen die mij als diëtist, sportdiëtist en personal training bezighouden. Tijdens de consultaties probeer ik en mijn collega's al onze vergaarde kennis zo goed mogelijk aan te passen naar jouw specifieke situatie en doelen."
Adres: Professor Dokter Vitalcelenplein 8, 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 0499391010
Stad: Hulshout
Route: Professor Dokter Vitalcelenplein 8
Postcode: 2235


Recensies
Super goede begeleiding, leuke sfeer en heel erg mooie zaak. Een aanrader! Op een paar weken tijd duidelijk verbetering in conditie! Brent, Diede en Erin motiveren mij super goed!
Ik heb al super leuke en ook intensieve groepstrainingen gehad bij zowel Brent als Erin. Hierin wordt zowel kracht als conditie getraind. Ze sturen beide heel goed aan waar nodig en motiveren ons oon tijdens de oefeningen. Ook heb ik een heel mooi krachtschema van Brent gehad waardoor ik nog wat extra kracht trainingen kan inlassen. Door deze combinatie is er heel snel verbetering gekomen aan mijn fitheids niveau en voel ik me beter in mijn vel. Bedankt Team Metabolic!
Brent je hebt een topteam samengesteld! De diëtist- en sportpraktijk in Hulshout die nodig hebt voor een beter en gezonder leven. Proficiat met je mooie zaak.
Tijdens de maand april heb ik voor het eerst een halve marathon gelopen. Om dat te verwezenlijken moest ik aan de conditie en gewicht werken. Via een collega kwam ik bij Metabolic Hulshout uit. Ik contacteerde Brent en kon diezelfde week nog langsgaan voor een eerste consult. Brent is een aangename en gemotiveerde gast die van aanpakken weet, hij stelde me dadelijk gerust. Tijdens het eerste consultatie kreeg ik heel wat uitleg en product lijsten rond mijn dieet. Brent neemt ruimschoots de tijd en legt alles duidelijk uit. Daarnaast kreeg ik een uitgestippeld loopschema, dat ik wekelijks kon volgen en werd bijgestuurd in de loop van de volgende consultaties. Uiteindelijk verloor ik maar liefst 17kg en ben ik nog steeds op dat gewicht. Bedankt Metabolic!!
Super begeleiding!! Wekelijks afwisselende les met nieuwe oefeningen, ook voor thuis. Bij vragen, kan je altijd terecht.
Volledige traject doorlopen en enorm goed begeleid geweest door super gastem. Ik ben er mentaal opnieuw bovenop gekomen. Toppers!!!!!
Een paar keer hier komen trainen en steeds leuke ervaring! Goede faciliteit met al het nodige om je doel te bereiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid