facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metaalwerken Dewaele

Metaalwerken Dewaele
"Op zoek naar jouw droompand in Waregem? Of wens je een vrijblijvende schatting van jouw vastgoed? Wees zeker welkom in ons kantoor in Waregem, op Dewaele kan je rekenen voor het leven. Met onze gebundelde jarenlange expertise en een passie voor vastgoed vormt Dewaele een team dat al bijna 40 jaar voorloopt in de Belgische vastgoedsector. Onze missie? Een levenspartner zijn voor al onze klanten in wonen en ondernemen met expertise in woon-, bedrijfs-en luxevastgoed. Wij willen onze klanten voor de volle 100% ontzorgen en hen op elk sleutelmoment in het leven bijstaan met ons deskundig advies. Van hulp bij het verhuizen tot het geven van juridisch, fiscaal of financieel advies."
Adres: Emiel Clausstraat 46, 8793 Waregem
Telefoonnummer: +32473240776
Stad: Waregem
Route: Emiel Clausstraat 46
Postcode: 8793


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Thuyne Gewelven Van Thuyne Gewelven 364 meter Constructie van betonnen gewelven van hoge kwaliteit.
Beaulieu International Group Beaulieu International Group 3 km mooiste uit zicht van blok. 4 brede vensters die kijken naar gaverbeek. zou iets voo...
TVH Equipment TVH Equipment 5 km Heftruck kopen huren of onderdelen nodig? Een adres.. wereldleider met eigen merk.
Recensies
We hebben een beroep gedaan op Dewaele Vastgoed te Waregem om ons appartement in het centrum van Waregem opnieuw te verhuren. Ons toegewezen makelaar Lisa heeft ons hierbij zeer goed geholpen door te luisteren naar onze wensen en het dossier van nabij op te volgen. Kortom, professionele en vriendelijke service !
Wij hebben onze woning in Wielsbeke via Dewaele gekocht en waren heel tevreden over de werking. Alles verliep vlot en de makelaar, Rob, was altijd bereikbaar bij vragen en reageerde heel snel.
Hallo, Wij hebben bij jullie een woning gehuurd in Anzegem. Lisa De Leersnijder was en is de iemand naar jouw luistert en je niet behandeld als een nummer. Zij heeft niet alleen ons maar ook de kleinkinderen gelukkig gemaakt. Als we ooit het geluk zouden, hebben om een woning te kopen is zij een van de eerste personen die wie zouden aanspreken.
Wij huren een woning in anzegem, Dankzij Lisa De Leersnijder hebben wij een prachtige woning kunnen huren. Wij zijn lisa heel dankbaar voor de advies en haar gehoor voor wat wij zoeken in een woning, deze dame is een topper! Wij zijn haar zeer dankbaar
Heel professionele samenwerking gehad met Rob Van Daele van het immo kantoor De Waele. Top opvolging vh dossier en steeds duidelijke up to date communicatie. Ben zeer tevreden ! Dankuwel Rob voor de fijne samenwerking!! Annick
Onze 2 woningen in Deerlijk zijn op een perfecte manier door Marie verkocht.Met dank aan Dewaele Waregem.
Zeer tevreden van immo dewaele waregem ze hebben ons echt goed geholpen voor de woning te desselgem en met dank aan lisa Deleersnyder voor het top werk dat je hebt verricht.
Alvast bedankt voor de goede en correcte samenwerking. Aangezien de omstandigheden niet optimaal waren hebben jullie er toch voor gezorgd dat alle partijen tevreden waren. Alvast een pluim.
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn woning te Avelgem en de hulp die ik daarbij kreeg van Marie Meulebroeck.
Alles was prima en naar verwachtingen. Ik raad Flore van het kantoor in Waregem aan. Ze werkt met heel veel enthousiasme.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid