facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mes créa et vous

Mes créa et vous

Info

création 3d en papier , bois, bijoux,scrapbooking,... tout fait main

Geschiedenis

créatrice dans le domaine du scrapbooking et la carterie. Je réalise vos envies

Adres: 6230 Pont-à-Celles
Stad: Pont-à-Celles
Postcode: 6230


Recensies
We namen de lunchformule van de dag voor de som van 30€/pers inclusief voorgerechten, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Zeer aangename omgeving, mooi terras. Het personeel is zorgzaam. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding alles was zeer goed.Eten: 5/5
Uitzonderlijke keuken, gezellige setting en service van zeer hoge kwaliteit. De baas heeft een talent voor het selecteren van wijnen die perfect bij de gerechten passen.
Goddelijke keuken. Het advies is aan de kwaliteit van het menu. Alles verpakt in een warm welkom! De perfecte mix om een ​​hele goede avond door te brengen. Goed gedaan, ik kom snel terug?
Veruit mijn favoriete restaurant! Al 3 jaar. De service en het personeel zijn onberispelijk, attent, professioneel en gastvrij. De plaats is gezellig, niet te groot, zeer aangenaam en heeft in de zomer een geweldig terras. Het eten is uitzonderlijk, vers, smakelijk, gevarieerd en seizoensgebonden, proficiat aan de chef en de keuken! U wordt bediend door de eigenaren zelf, Madame in de keuken en Monsieur in de eetkamer. Ik raad het ten sterkste aan. Een zeldzame goudklomp!
Een geweldige ontdekking, verfijnde keuken en speciale aandacht voor klanten. Ik raad ten zeerste aan.
Eerste ervaring voor twee voor onze trouwdag. We vonden het geweldig en zullen snel terugkomen.Eten: 5/5
Door gebruik te maken van een opname, hadden we de mogelijkheid om op het laatste moment een tafel te reserveren in dit restaurant. In feite was de hele kamer bezet, maar de service volgde goed. Na een drietal verfijnde voorgerechten bij onze Chant d'Eole, kozen we voor de bediening van een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert zie foto's. De kwaliteit van de gerechten was op het niveau van hun elegante presentatie en de aanbevolen Faugères pasten perfect. Kortom, een uitstekend moment om te herhalen... Goed vervolg!
We zijn gisteravond voor het eerst naar het tussengebied geweest. De omgeving is erg mooi, we kregen de kans om buiten een aperitief te nemen en aangezien het mooi weer was, hebben we dit geaccepteerd. De setting buiten is mooi, eenvoudig maar doeltreffend, meer heb je niet nodig om je ergens anders te voelen en zelfs thuis te voelen. Het personeel is erg aardig, gastvrij, attent, ze geven je goed advies, zorgen goed voor hun klanten,... We hadden het huisvoorgerecht dat heerlijk en niet te zoet was. We werden getrakteerd op twee voorgerechten, één met grijze garnalen en kwarteleitje en de andere was crème van asperges met truffelroom. Een genot! Als voorgerecht, 2 tonijnzonden revisited, besteden wij geen aandacht aan zo'n revisit maar wat een verwennerij! Alles wat we aten was erg vers, ze werken met lokale producenten in de regio wat echt een pluspunt is. Een van ons kan geen rauwkost eten, er is speciaal voor haar een voorgerecht gemaakt en dat vond ze erg lekker! Elk gerecht wordt bij binnenkomst toegelicht. Voor het gerecht namen we de vis van de dag, de reep in paella-versie. Dat was heerlijk ! Een leuke herhaling ook met zijn gefrituurde inktvis erop! Als toetje nam een ​​van ons de abrikozen waar ze dol op was en de anderen namen het tomaat/watermeloen-dessert, een idee van een originele mix, alles in versheid, de witte chocoladesuikergoed met tomateninterieur is een geweldig idee! Wat we aan het einde aan wijn, koffie en rum namen, was ook buitengewoon goed, je voelt dat de kwaliteit er is in dit restaurant. Hierdoor konden we een geweldige avond doorbrengen. De kaart is geen grote kaart omdat ze versheid en kwaliteit willen garanderen en dat bevestig ik! Niets om over te klagen, alleen de wens om terug te komen en nog een aangenaam moment in hun gezelschap door te brengen. Absoluut ontdekken!
Een goed bereide moderne keuken, een menu met een lunchmenu en een 3- of 4-gangenmenu, dat is alles en dat is goed, versheid gegarandeerd! Leuk welkom en concept.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mes créa et vous.

Pont-à-celles knutselwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Mes créa et vous adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mes créa et vous. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mes créa et vous delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'harmonie des senteurs L'harmonie des senteurs 1 km Envie d'éveiller vos sens ou simplement d'une ambiance chaleureuse pour votre intérie...
Tantine Tantine 2 km Een gepassioneerd persoon die haar prestaties deelt volgens de seizoenen. Dankjewel !
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid