facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merry Horse

Adres: avenue brassine 94, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 023583472
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: avenue brassine 94
Postcode: 1640



op zoek naar gerelateerd: Merry Horse guinguette, Merry Horse pension, Écurie Rhode-Saint-Genèse, Stage équitation Bruxelles, Poney Club Bois de la Cambre, Écurie Bruxelles, Equitation forêt de Soignes, Cours d'équitation adulte
Recensies
Kunt daar paardrijden of op terras doen met vriendelijke mensen
Het is hier goed en gezond om de woning.
Teveel vragen teveel antwoord geven 10 uur bezig op mijn telefoon.
Vriendelijke en ontspannen sfeer.
Mijn dochter Clelia vierde haar 6e verjaardag in deze draaimolen. De ontvangst was perfect! De kinderen hebben ondanks het weer die dag genoten. Ik raad deze rit echt aan. We komen er zeker terug om een ​​goede Bretonse crêpe te eten en te genieten van de rustgevende omgeving. Nogmaals bedankt voor dit warme welkom!
Ze maken een uitstekende zelfgemaakte smoothie. Ik hou ook van hun ijsbeker. Buiten zitten midden in de natuur is een andere bonus.
Zeer mooie plek, en aangenaam voor een drankje. De hospita is geweldig
Zeer mooie familiegerichte paardenstal waar mijn dochter elke zondag rijdt. Heb veel vertrouwen in het personeel en de service die ze bieden, raad het ten zeerste aan als u op zoek bent naar iets soortgelijks - u bent in goede handen!
We gaan er in het weekend graag heen om wat te drinken, een pannenkoek te eten en de paarden en pony's te zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid