facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercier Bruno

Info

Concessionnaire Hyundai et Ssangyong à Tournai.

Geschiedenis


Le Garage Bruno Mercier est représentant officiel de la marque HYUNDAI depuis 1996.
Bruno a démarré son activité par une station service et un atelier proche de la gare de Tournai. En 1989, Il s'installe au centre ville pour un emplacement plus grand mais qui deviendra vite insuffisant. C'est en 1993 qu'il s'établit à la chaussée de Bruxelles.

Aujourd'hui, une équipe familiale se tient à votre disposition pour vous offrir le meilleur service. Nos techniciens sont certifiés par la marque HYUNDAI et soumis à une formation technique continue, ce qui vous garantit des travaux et entretiens effectués selon les prescriptions du constructeur.



"Le Garage Bruno Mercier est représentant officiel de la marque HYUNDAI depuis 1996.Bruno a démarré son activité par une station service et un atelier proche de la gare de Tournai.En 1989, Il s'installe au centre ville pour un emplacement plus grand mais qui deviendra vite insuffisant.C'est en 1993 qu'il s'établit à la chaussée de Bruxelles.Aujourd'hui, une équipe familiale se tient à votre disposition pour vous offrir le meilleur service. Nos techniciens sont certifiés par la marque HYUNDAI et soumis à une formation technique continue, ce qui vous garantit des travaux et entretiens effectués selon les prescriptions du constructeur."
Adres: Chaussée de Bruxelles 65 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 22 51 59
eb.iadnuyh.reicremonurb@ofni
Stad: Tournai
Route: Chaussée de Bruxelles 65
Postcode: 7500


Recensies
Vanmorgen langsgekomen om te vragen om de spanning van mijn banden te controleren, en om me door sommigen in het enkelvoud te horen zeggen dat het nutteloos was omdat het druklampje niet aanging. Ik denk daarom dat sommigen het idee van veiligheid en tevredenheid van de klant niet hebben geassimileerd. Wat is dat voor idee van het Contact-programma om mensen te adviseren regelmatig hun bandenspanning te controleren?! Ik geef nog steeds 5 sterren aan de garage wiens management en collega's niet verantwoordelijk zijn voor het falen van sommigen.
Ik hou van deze garage vanwege hun vriendelijkheid. Mijn volgende Hyundai wordt gekocht bij Bruno Mercier
Geweldige garage. Uitermate bekwaam en zeer vriendelijk personeel. Luisteren naar klanten. Ik raad het aan met je ogen dicht! Dit werd mij aanbevolen. Nogmaals proficiat aan de monteurs die bezig zijn met mijn I40 ik hoop dat de boodschap wordt overgebracht Ik ben een Franse klant en ik ben niet van plan terug te keren naar hyundai in Frankrijk! Tot binnenkort voor de volgende herzieningen. met dank aan Alexandre en Serge voor de altijd vriendelijke ontvangst De heer Verborgh Romain
Zeer goede service en aardig personeel
Zeer goede garage waar ze echt begaan zijn met hun klanten.
Uitstekende ontvangst is zeer professioneel
Zoals gewoonlijk uitstekende gezelligheid
Versnelde verkoper, een belachelijke inruil en een prijsofferte mondeling gegeven in de garage. U wordt niet uitgenodigd op kantoor om te overleggen, dat hoeft ook niet. Mijn god, wat een gebrek aan beleefdheid! We hadden echt het gevoel dat we in de weg zaten! Resultaat: we kochten onze auto van de concurrent aan de overkant.
3 auto's gekocht, nog steeds tevreden! Geweldige dienst na verkoop. Ik raad het ten zeerste aan, familiale sfeer en dat is geweldig!
Leuke verkoopafdeling Xavier. Mijn minder sympathieke vrouw gezien haar weigering om te kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid