facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz Wemmel

Mercedes-Benz Wemmel

Info

Mercedes Benz Wemmel

Geschiedenis

Bienvenue sur la page Facebook de Mercedes-Benz Wemmel. Située à deux pas de Brussels Expo et juste à la sortie du ring, notre concession vous accueille du lundi au vendredi de 8h00 à 19h00 et le samedi de 9h00 à 17h00.

Que vous veniez pour un véhicule neuf, un entretien ou des accessoires, votre satisfaction est notre priorité. Notre réception se fera le plus grand plaisir de vous accueillir personnellement, notre atelier prendra en charge vos entretiens annuels ainsi que n’importe quel type de réparation et nos experts seront heureux de vous aider dans le choix de votre futur véhicule ainsi que de vous donner des conseils sur-mesure.

Vous trouverez sur cette page Facebook toutes les informations concernant notre concession, nos offres spéciales et nos événements ainsi que les actualités de la marque Mercedes-Benz.
-----
Welkom op de Facebookpagina van Mercedes-Benz Wemmel. Onze concessie is gelegen op slechts een steenworp van Brussels Expo, net aan de afrit van de ring, en verwelkomt u van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 19u00 en zaterdag van 9u00 tot 17u00.

Of u nu komt voor een nieuwe wagen, een onderhoud of accessoires, uw tevredenheid is onze prioriteit. Onze receptie verwelkomt u persoonlijk met veel plezier, de werkplaats zorgt voor uw jaarlijks onderhoud en reparaties en onze experts helpen u graag verder met de keuze van uw volgende wagen en geven u advies op maat.

Op deze Facebookpagina vindt u alle informatie omtrent onze concessie, speciale aanbiedingen, evenementen en uiteraard nieuws van het merk Mercedes-Benz.



"SMC Mechelen-Wemmel: “Vertrouwde gezichten, nieuwe naam”Wie zijn we?SMC Mechelen-Wemmel is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart. De twee gekende vestigingen, Mercedes-Benz Mechelen en Wemmel, werden op 1 oktober 2022 opgenomen binnen de GMS Group en kregen een nieuwe identiteit.Onder de nieuwe naam, SMC Mechelen en Wemmel, dat staat voor Star Mobility Center, zal het vertrouwde team zich elke dag blijven inzetten om klanten nog altijd de ‘best customer experience’ te geven, ondersteund door de ervaring en professionaliteit van de GMS Group.SMC Mechelen-Wemmel is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen en Groep Jam, onderdeel van de GMS Group. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships."
Adres: Steenweg naar Brussel 253, 1780 Wemmel
Telefoonnummer: 025310210
Stad: Wemmel
Route: Steenweg naar Brussel 253
Postcode: 1780


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mercedes Wemmel, Mercedes-Benz Mechelen, Mercedes Drogenbos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lexus Brussels Lexus Brussels 686 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Automobiles daniel Automobiles daniel 1 km Op zoek naar een 2de wagen zijn we hier terecht gekomen. Hun wagens zijn jonge 2dehan...
Recensies
In juni wagen gekocht, opties ontbraken, wij kregen rond de 1000 euro terugbetaald, we zijn nu februari dus 9 maanden later, nog steeds niet terugbetaald, al 50 keer voor gebeld en altijd maar beloven. Ze nemen ook NOOIT telefoon op Slechte dienst na verkoop, chaotische garage
Kort: afspraak vergeten, belofte vervangwagen in contract pas na aandringen nagekomen, gestopt door politie vanwege geen nummerplaat aan vervangwagen noch papieren aanwezig, onvriendelijk Lang: - Telefonisch afspraak gemaakt, dewelke ze niet goed genoteerd hadden, dus ging niet door - Telefonisch nieuwe afspraak gemaakt op 24/12, met expliciete vraag naar vervangwagen daar deze in leasecontract zit - Aangekomen op 24/12, om 8.30. Geen vervangwagen meer beschikbaar, onvriendelijke receptioniste suggereerde dat ik te voet naar huis moest ong. 15km - Na lang aandringen: ze zouden testwagen regelen van dienst verkoop. Moest 30-45min wachten tot mensen van verkoop aanwezig waren - vervangwagen verkregen, tank volledig leeg - na te gaan tanken, gestopt door de politie. Bleek dat er geen nummerplaat achteraan het voertuig aanwezig was kon ik niet zien, wagen stond achterwaarts geparkeerd. Ook geen papieren aanwezig in wagen
Goede service en vriendelijk personeel
Lauwe ontvangst, ondanks geplande afspraak stond wagen niet klaar. Vervolgens zijn ze erin geslaagd mijn reservesleutel kwijt te geraken van mijn binnengeleverde wagen. Weinig professioneel.
Nieuwe review na onderstaande 4* review van 4j geleden. Tweede maal op eben zovele jaren kom ik hier voor de servicebeurt. Los van de technische korrekte service is het onthaal afgezakt naar de categorie ´une geuele par terre´, kort , koud en afgemeten. Of heeft het te maken dat ik me als vlaming aandien in een zaak te Wemmel? ------------- 2017----------- Voor mij nieuwe dealer. Mooie showroom. Aangename aankoopbegeleiding geen klassieke opdringerige sales karikatuur . Geweldige service bij aflevering zeer professioneel Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kleine lakschade werd non nonsesne in geen tijd hersteld en vervangwagen zonder morren. Alleen de receptie na de kantooruren, één enkele persoon die kompleet verzuipt in de workload.
Het gebeurd niet vaak zo'n ervaring, maar het personeel wist ons te overtuigen om geen nieuwe wagen bij hun te bestellen. Na het maken van een afspraak, werden we bij ontvangst geïnformeerd dat het type voertuig niet aanwezig was. Gelukkig konden we rekenen op de bekwaamheid van een verkoper, dat met vol enthousiasme een vergelijkbare volledig ingepakte versleutelde wagen net van transport liet zien op de parking. Eventuele twijfels verdwenen, door het niets onthullende lijnenspel en details, als sneeuw voor de zon. Na onze ogen de kost gegeven te hebben, probeerden we in de showroom een ander voertuig dat ons wel kon bekoren. Echter bij het openen van de deur, ging het alarm af.... Verkoper in paniek, ongetwijfeld voor het welzijn van de klant gehoorschade, schakelde het alarm uit. Waarbij we opnieuw een poging waagde om het portier te openen. Maar de verkoper was ons voor om de wagen opnieuw te vergrendelen met de commerciële bewoording dat deze voertuigen,, omwille van de prijsklasse, beter op slot horen te zijn! Dit is slechts een beperkte weerspiegeling van onze belevenis. Tijdens het bezoek vielen we van de ene verbazing in de andere hoe je met potentiële klanten kunt omgaan. Indien je op zoek bent naar een geweldige, positieve, klantvriendelijke ervaring, ga dan op zoek naar een andere dealer. Indien niet, dan raden we zeker deze garage aan. We wensen iedereen alvast veel succes!
Spijtig genoeg is er geen optie om geen ster te geven! Onbeschoft receptioniste! Ze zouden beiden moeten ontslaan... Die dame JULIE TAHON ... Heel brutaal, klantonvriendelijk, hallo ik betaal voor de service, onderhoud etc het is geen gratis service dat jullie geven ik betaal... Ik moet zelfs smeken om te helpen!!! Ik ben daar meer dan 10 jaar klant, nieuwe auto's worden bij hen gekocht, zelfs na het verhuizen naar Antwerpen komen we nog altijd terug voor nieuwe wagen te kopen en onderhoud te laten doen. Echt heel teleurgesteld, niet te eerste dat wij zo door deze dame word geholpen! Echt schandalig, en haar collega vandaag bij receptie JAFFAR GHIOUAR is niet veel beter, ze kunnen een competitie houden en op de einde van de dag hoeveel klanten ze slecht behandeld hebben. Als jullie jullie job niet graag doet, of tegen jullie goesting ga dan ergens anders werken, ik ben er zeker van dat er andere mensen die het veel beter gaan doen! JULIE TAHON & JAFFAR GHIOUAR, show some respect please!!! Hoe zou jullie geholpen willen worden!!! Aan de management, ik hoop dat jullie hier iets gaan doen.
Redelijk, maar het merk met de ster moet meer verdienen.
Goed voorkomen. vertegenwoordigers op de hoogte, werkplaats balie zeer behulpzaam en stellen vragen bij het opstellen van de werkorde, ok
Aangename dealer en personeel. Ook last minute mij tussendoor kunnen krijgen voor probleem bij banden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid