facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz Sint-Truiden

"Claes & Zonen is al meer dan 65 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. We zijn, samen met Euro-Trucks Claes, erkend concessiehouder Mercedes-Benz in Sint-Truiden en Tongeren sinds 1993. Onze klanten op hun wenken bedienen, daar doen we het elke dag voor. Onze slogan is dan ook ‘als het om meer dan wagens gaat’.Claes & Zonen is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van de GMS Group. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen."
Adres: Indus.zone Schurhovenveld, 3808, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +3211697430
Stad: Sint-Truiden
Route: Indus.zone Schurhovenveld, 3808
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Claes Sint-Truiden, Claes en Zonen, Claes en Zonen stockwagens, Claes en Zonen Tienen, Sint-Truiden Mercedes, Claes en Zonen carrosserie, Claes en Zonen tweedehands, Mercedes Nearly New Car Duitsland
Recensies
Onlangs ben ik bij de mercedes garage in Sint truiden claes en zonen geweest waar ik mijn mercedesGLC heb aangekocht 3 jaar geleden. Toen werd mij een uitmuntende service beloofd. Nu voel ik me toch genoodzaakt om mijn verschillende nare ervaringen met jullie te delen. Mijn nare ervaring ging als volgt. Mijn auto gaf een foutmelding op de het scherm van Adblue. Vervolgens ben heb ik een afspraak gemaakt bij deze garage. Zonder offerte of iets anders kreeg ik een telefoontje dat mijn auto gemaakt was. Na 2 dagen kreeg ik weer dezelfde melding. Weer heb ik opnieuw een afspraak gemaakt. Ik kreeg toen de diagnose dat de Adblue pomp en verstuiver vervangen moet worden. Mijn beurs zou pas na 2 maanden plaatsvinden. Rustig heb ik afgewacht tot mijn auto hersteld is. Ik krijg een factuur van 770 euro op mijn deurmat en hier heb ik netjes aan voldaan. Precies twee weken daarna krijg ik nog een factuur van 181 euro van de eerste diagnose die ze gesteld hebben zonder akkoord de auto gemaakt zouden hebben. Dit is heel bizar en bijzonder, ze werken zonder juiste procedures. Het verhaal gaat verder met verschillende aanmaningen terwijl ik meerdere malen contact heb opgenomen dat dit niet de correcte wijze van procedures zijn. Helaas kreeg ik meneer Bart aan de lijn vandaag die bij mercedes Sint truiden werkt. Hij heeft mij duidelijk gemaakt dat als ik niet betaal dat ik in de rechtbank moet verschijnen. Hij vond het super normaal, terwijl ik als klant die al jaren bij hun kom bedreigt voel. Deze nare ervaring heeft mij ertoe aangezet om dit te delen met jullie. Ook familie leden die hier klant zijn hebben er last van. Mercedes is een degelijke auto merk, maar zo een slechte service had ik niet verwacht. Ook de brutaliteit van specifiek meneer Bart was zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel. Hopelijk neemt mercedes de gesprekken met klanten op, zodat dit niet met andere gebeurd en om hun service te verbeteren.
De verkoper die ik had had weinig kennis van zaken. Het optiepakket niet voorgesteld waardoor de wagen duurder uitkwam. Bij Jam Hasselt hebben ze me wel correct geinformeerd. Een vergissing kan gebeuren, 3 sterren omdat de eerste verkoper mij niet wou helpen. De 2de heeft zijn best gedaan. De GLE is bij Jam gekocht, dezelfde groep maar de informatie en vriendelijkheid was daar beter. Ook direct een testrit aangeboden, bij Claes was dit tevergeefs.
Een week geleden had ik onderdelen besteld bij Jorne. 2 dagen later was het binnen. Daarna heeft Stijn het kosteloos ter plaatse in elkaar gezet. Dit heeft mij heel veel tijd en geld bespaart. Top service! Hartstikke bedankt. Groet Edin.
Niet voor herhaling vatbaar.zeer arrogante verkoper. Bij afhalen van onze auto zeer onvriendelijk. Tja centen waren binnen.Eerste en laatste keer
Zeer goede ontvangst, correcte afhandeling, behulpzaam met informatie en verkoop.
Ik kom hier nooit meer, afspraak gemaakt met Randy paljas eerste klasse, 60 km gereden om na 30 seconden afgewimpeld te worden. Boertig en arrogant!
Zeer goede service, versnellingsbak Mercedes S AMG met meer als 300000 km gemaakt binnen 24h. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende service!
Aan de balie zijn ze bijzonder vriendelijk. De afspraken die tijdens de verlofperiode worden gemaakt zijn vaag, de verkoper die ons heeft ontvangen heeft er echter voor gezorgd dat ik er alvast niet meer terugkeer.
Na groep Jam de 2de dealer waar ik als privé eigenaar nooit nog een auto van mijn lievelingsmerk zal kopen. De meeste MB dealers zijn enkel nog geïnteresseerd in leaserijders die weinig of geen vragen stellen. Nieuwe A-klasse in gebruik genomen in augustus in belabberde omstandigheden. Een uur voor aflevering werd mijn auto beschadigd door het verwijderen van hun reclame sticker op de bumper terwijl ik uitdrukkelijk al van bij bestelling en later zeker nog 5X gevraagd had om er geen sticker op te plakken. Gevolg, bumper moest al gespoten worden voor ik de auto in bezit had. Dit is voor mij geen nieuwe auto meer!! Zelf moeten vragen achter mijn factuur en andere ontbrekende documenten. Onvoldoende of geen kennis van het Mbux systeem, heb het zelf allemaal mogen uitzoeken. Bij bestelling in mei werd mij ook niet gezegd dat de essentiële zaken op de Mercedes Me app betalend geworden zijn en dat er na 3 jaar ook voor andere belangrijke dingen Linguatronic, Live Traffic, kaartupdates enz een abo zal moeten betaald worden. Ik heb ook nog altijd recht op 300€ cashback van hun Finance afdeling omdat ik de MB-AXA verzekering en het DSI systeem genomen heb. Zou eind augustus betaald worden en het jaar is om. Moet zelf overal achter vragen om dan met veel moeite iets te weten te komen. Klantvriendelijkheid is anders! Deze nare ervaring is voor mij niet voor herhaling vatbaar. Enig lichtpuntje misschien is dat verkoper Randy echt wel zijn best gedaan heeft om mij bij te staan maar bij zoveel incompetentie is iedereen machteloos.
Voorbije jaren twee nieuwe wagens aangekocht. Toen wel een oké ervaring bij Steven. Maar verder ook al twee maal slechte ervaring gehad met andere arrogante verkopers van hun. Vorig jaar testrit geboekt via website. Kom je eraan en blijkt dat ze die wagen niet eens staan hebben. Voor een testrit zou je telefonisch een afspraak moeten maken. Wat is het nut van het boeken via de website dan? Ook wordt dit met een zekere arrogantie en zonder verontschuldiging gezegd alsof dit de normale gang van zaken is. Ik heb soms het gevoel bij Claes dat verkoper koning is ipv de klant. Dit weekend was de maat vol. Het waren de EQ experience days. Je zou verwachten dat je dan testritten zou kunnen doen met verschillende elektrische wagens. Ik stelde de vraag aan verkoper Geert en werd zeer arrogant te woord gestaan dat ze nu niet ineens een testrit konden regelen. Dat ik dat dagen op voorhand moet boeken. Noem het dan een kijkdag ipv experience day. Frappant was dan dat we bij het naar buiten gaan werden aangesproken door een verkoopster en dat het bij haar geen enkel probleem was voor een testrit. Konden zelfs nog kiezen welke wagen. Ik zie bij andere reviews dat dit geen alleenstaand geval is en dat het intern zou worden opgenomen, maar ze doen er intern weinig mee heb ik de indruk. Ik zal voor de toekomstige Mercedes firmawagens ben eigenaar van een IT bedrijf in het vervolg de vergelijking maken bij andere dealers ipv blindelings voor Claes te blijven kiezen. Jammer want voor mezelf is het amper een paar kilometer rijden. Maar beleefdheid en iemand vriendelijk te woord staan is het minste wat je mag verwachten van verkopers. Een klein beetje moeite doen ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid