facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz Schilde nv, I.T.A.P.

Mercedes-Benz Schilde nv, I.T.A.P.
"Mercedes-Benz Hedin Automotive Schilde is een officiële dealer van Mercedes-Benz. In onze concessie bieden we nieuwe Mercedes-Benz personenvoertuigen aan.Dankzij jarenlange expertise en originele onderdelen in huis zijn we onze klanten vakkundig van dienst bij onderhoud, herstellingen en carrosserieschade.Ook voor leasing, autoverhuur en financieringen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Ons team van professionals ontvangt je graag!"
Adres: Turnhoutsebaan 16 , Schilde 2970, BE
Telefoonnummer: 03 353 22 24
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 16
Postcode: 2970


Recensies
Na een prima offerte van Hans voor een CLA Shooting Break 250e, kreeg ik de kans om via een proefrit de CLA 250e PHEV AMG Line te testen. De wagen rijdt top en combineert de electrische aandrijving perfect met de benzine motor. Je merkt de overgangen niet. De wagen heeft een prachtige lijn, veel ruimte voor dit segement, een complete uitrusting en het is echt een plezier om ermee te rijden. Ik ben met een brede glimlach op mijn gezicht op het einde van de rit uit de wagen gestapt. Ik heb zelf 20 jaar in Audi's en BMW's gereden en ik was compleet verrast door de kwaliteit van deze wagen. De Mercedes CLA 250e is voor mij de ultieme bedrijfswagen geworden.
Zeer ontevreden. Afspraak gemaakt om een onderdeel te laten vervangen aan de wagen. De dag van de afspraakna enkele weken de wagen bij openingstijd binnen gedaan. Na 5u telefoon gekregen dat "ze het foute onderdeel hadden en de reparatie niet konden uitvoeren." Hadden ze me dit dan niet onmiddelijk kunnen laten weten ipv 5u te wachten. Dan gevraagd voor een nieuwe afspraak. alweer was de man van de receptie enorm onvriendelijk en uit de hoogte, schoof ook de schuld volledig af op andere collega's van hem. Dan liet hij me doodleuk weten dat hij niet eens een datum kon laten weten omdat er eerst "intern onderzocht moest worden" waarom de levering fout liep. Hij ging me iets laten weten van zodra hij een lever datum wist. Spoel 4 weken voort, nogsteeds niets gehoord van de garage. Ik bel ze zelf op en weeral dezelfde onvriendelijke man van de receptie laat me weten dat het onderdeel 9mei binnen zou zijn. hij ging me iets laten weten zodra hij iets wist, wat dus niet gebeurd is. als ik niet had gebeld betwijfel ik ten zeerste of ik zelfs ooit gecontacteerd zou worden. Dag van de herstelling. had dus 4 weken op voorhand afgesproken om de wagen om 8u binnen te doen. de herstelling ging origineel iets van een 5u duren. Ik bel om 14u omdat ik nog steeds niets gehoord heb van de garage om dan weer die onvriendelijke man aan de lijn te krijgen die me zegt dat het zeker tot 17u zal duren. ze waren er nog maar net aan begonnen. Waarom dan al 4 weken op voorhand een afspraak vastleggen om 8u als ze er toch pas om 14u aan beginnen? ik heb wel wat betere dingen te doen. Na dit raad ik dus niemand aan hier iets te laten doen. zeer spijtig want het personeel van de atelier was wel heel vriendelijk en behulpzaam maar die man van de receptie verpest het helemaal. als ik 0/10 kon geven had ik het gedaan.
Duur en niet goed. Wat wil je nog meer?
Snel geholpen en goede service.
Enorm ontevreden. Na tijd vrij te maken voor een afspraak weigerde verkoper Hans H. Een offerte op te maken voor een nieuwe wagen die ik graag wou aankopen omdat “de garage die eerst een offerte maakt verliest, ik heb het ook te druk” Hans stond dan op en vertrok. Gesprek van 2 minuten. Totaal onprofessioneel ook al een klacht gestuurd naar mercedes België. Na de andere reviews te lezen lijkt mij dit een gewoonte in deze garage. VERMIJDEN!
Via aanraden van familie bij Mercedes Schilde offerte laten maken bij Hans. Gesprek in de showroom was uiterst positief en Hans was duidelijk op de hoogte van onze beoogde wagen. Uiteindelijk de wagen aangekocht en ook de daaropvolgende dienstverlening was PERFECT! De wagen kon niet op de afgesproken datum geleverd worden en ze hebben een vergelijkbare vervangwagen ter beschikking gesteld!! Uitermate tevreden over de service en de garage is zeker een aanrader!
Zeer onvriendelijk en onbeschoft. Direct bij binnenkomen in de zaak, werden wij aangesproken door de manager dat indien wij reeds bij een andere dealer waren geweest, hij niet bereid is om iets voor ons te doen. Omdat deze onbeschofte hond niet wilt concurreren met zijn collega’s van Antwerpen. Het is daarom dat er geen klanten waren in de zaak. Omdat hij iedereen opdezelfde manier wegjaagt. Ik heb ook direct een schrijven gestuurd naar Mercedes Belgie over mijn ongenoegen als nieuwe klant.
Garage uitgekozen dicht bij mijn werk . Na ruim op tijd een afspraak gemaakt te hebben was mijn wagen niet klaar op afgesproken uur ! Je kon de garage ook niet telefonische bereiken want ze "hadden geen tijd om op te nemen". Na 3x toe een schatting van de kosten te hebben gevraagd en waar ik geen antwoord kon op krijgen , werd mij mede gedeeld onmiddellijk te betalen of ik kreeg de wagen 5u laterdan voorzien niet mee . Ook moest ik verlet nemen of was niet op tijd in de garage geraakt . Ook de update van gps konden ze mij niet mee helpen . NIET TEVREDEN VAN !!! en helemaal niet klantvriendelijk
Een wieldop krijgen zou uren duren zeiden ze me. Ook waren ze zeer onvriendelijk. Triestige garage, er zaten meerdere mensen niets te doen vh personeel maar ze hadden het te druk?.. Spijtig tevreden van auto maar de service is om te huilen.
Op 1 juli net voor mijn verlof zou mijn nieuwe wagen geleverd worden. Door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Dit werd direct opgelost met een vervangwagen die volledig beantwoorde aan mijn behoeftes zodat mijn autovakantie zorgeloos kon doorgaan. Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid