facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz One Carlton Summer Store Knokke

Mercedes-Benz One Carlton Summer Store Knokke

Info

Ontdek "the-new-place-to-be" One Carlton Mercedes-Benz Summer Store tijdens de zomermaanden juli & augustus op het Albertplein in Knokke Zoute.

Geschiedenis

Evenementenlocatie



"Bij Van Mossel Mercedes-Benz Knokke kunt u terecht voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personenwagens. Wij zijn erkend verdeler van Certified Cars."
Adres: Albertplein, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 02 724 12 11
Stad: Knokke
Route: Albertplein
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yssiscafe Knokke Yssiscafe Knokke 1 km Het personeel is niet vriendelijk, als je bang bent om gegeneerd te worden in het pub...
Calypso Knokke Calypso Knokke 2 km Waar we bij een ander restaurant nors weg werden gestuurd, omdat ze geen diner meer n...
Recensies
Vroeger enkel geweest met wagen van een vriend. Ging toen ook vlot! Gisteren platte band door de wegenwerken, Mercedes belt automatisch assistentie op. Vanochtend al hersteld. Thanks !
Na routine onderhoud valt de wagen stil tijdens het rijden. Garage stuurt een dronken takelwagen bestuurder en helemaal geen duidelijkheid in de uitgevoerde reparatie. Gemaakte beloftes worden niet opgevolgd en gewoon genegeerd. Van Mossel is helemaal niet geïnteresseerd in de veiligheid van de klant. Niet de garage als je je wagen veilig wilt houden. ——————————— Reactie op het antwoord: Je verantwoordelijke is meer dan op de hoogte en meerdere e-mails en text berichten blijven onbeantwoord. Dit is niet hoe je zaken doet en zeker niet als de veiligheid van je klanten en anderen op de weg op het spel staat. Mercedes België wordt op de hoogte gebracht en juridische stappen worden overnomen als de onderneming geen daad bij woord zet. Bespaar jezelf de hoofdpijn en zoek een andere garage voor de aankoop en onderhoud van je wagen.
Was zeer dringend op zoek naar nieuwe wagen. Petje af voor medewerkers van Mercedes Knokke waar ik al Tig jaar klant ben Jabbeke waar onze ongeval wagen staat en Tielt waar onze nieuwe wagen op stock was. Zoals het hoort.
Nooit meer zien ze mij hier nog. Nav autosalon 2017 moest ik hard aandringen om de beursvoorwaarden toe te passen eigenaar zelf "wij verliezen te veel van onze commissie", de aflevering van het nieuw voertuig was "hoe rapper buiten hoe beter". Nav kleine schade kort na aankoop kras deurdrempel en op velg in omnium Ethias was het echt de max : acht verplaatsingen, vijf naar Proot en drie naar De Schrijver in Ursel. Bleek dat dit "erkend herstelpunt Mercedes Benz" zijn herstellingen daar laat uitvoeren!? Maar er was kleurverschil op de velg, door garage Proot moest ik maar klagen bij .... De Schrijver : die ik nooit eerder zag? Daar werd ik bovendien uitgescholden als lastige klant. Ethias en een expert moesten tussenkomen en het kleurverschil werd duidelijk genoeg verklaard. In onmium had ik recht op vervangvoertuig en weken op voorhand gereserveerd bij garage Proot, doch een vrouwelijke klant die er al langer klant was en/of met groter/duurder model Mercedes rijdt en zelfs na mij binnenkwam kreeg op de dag zelf het resterende vervangvoertuig toegewezen. Ik kreeg uiteindelijk als noodoplossing een oud voertuig + 12 jaar, niet gewassen en echt vuil binnenin heb dit uit reactie volledig gestofzuigd teruggebracht. Reactie dhr Proot na melding bij Ethias : "wij kunnen moeilijk een nieuw voertuig meegeven". Had ik dit gevraagd? info : vervangvoertuigen zijn er C's en Smart, was bij afspraak mij eender en dus wel degelijk een voertuig gereserveerd. De ster .... ontbreekt hier. Dergelijke service ? kan niet. Mijn onderhoudscontract laat ik bijgevolg ergens anders uitvoeren en ga hier zeker nooit meer terug. Dit is feedback voor deze zaak om het echt beter te doen voor nieuwe klanten.
Wacht al heel lang op een nieuwe GLE hybride, maar Mercedes Knokke heeft in een een tegemoetkoming voorzien en een vervangwagen , toen ik die echt nodig had. Communicatie is niet altijd optimaal geweest, tot recent, maar met bovenstaande is veel goed gemaakt. So Far SO GOOD! Ik kan ze aanraden!
Vandaag 2de handswagen gaan halen samen met de vorige eigenaars waarvan ik hem kocht. Dus voor de garage ben ik geen klant. De eerste eigenaars wel . Toch kreeg ik een warme ontvangst en service. Een welverdiende pluim voor deze mensen!
10 min in de toonzaal rond gelopen om te kopen , niemand gezien. Geen probleem . Et zijn hopelijk nog andere dealers in België
Goeie service en advies, vriendelijk personeel onder leiding van John Proot. Vriendelijke en deskundige sales manager Emily Brys! Kortom five star rating well deserved!
Gisteren langs geweest rond 17u..voor de nieuwe E coupe...was dolle pret in het kantoor...maar niemand die ons opmerkte toen we binnen kwamen..zelfs toen we al drie rondjes rond de auto hadden gelopen was er niemand die uit het kantoor kwamauto E coupestaat voor het kantoor...dus dan richting uitgang zonder blik te mogen ontvangen....dan maar richting Brugge. Groeten, Henk Knokke
Vriendelijk onthaal Zeer bekwaamheid van de monteurs 1 van de betere MB garage.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid