facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MeoCorpore - Massages relaxant ou sportif, reiki, sophrologie

Info

Massage musculaire & SuédOsportif®, Sophrologie Dynamique®, Reiki Usui & Karuna® à Ronquières - Bien-être en entreprise

Geschiedenis

Massages bien-être & Sportif, Sophrologie Dynamique®, Reiki Usui & Karuna® à Nivelles - Programme bien-être en entreprise



"Massage musculaire & sportif SuédOsportif ®, Sophrologie Dynamique ®, Reiki Usui & Karuna ® à Ronquières - Bien-être en entreprise.Une approche pragmatique du bien-être depuis plus de 10ans.Parking client gratuit"
Adres: champ maret, 1, 7090 Ronquières, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0485294602
Stad: Ronquières
Route: champ maret, 1
Postcode: 7090


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Massage sportif
Recensies
Zeer goede massages voor complete ontspanning
Ik nam deel aan de dynamische sofrologiesessies niveau 1 en 2 cycli met Frédéric en kwam er opgetogen uit! Herbronnen, meer zelfvertrouwen en stressbeheersing zijn slechts enkele van de voordelen van deze groepssessies die voor iedereen toegankelijk zijn! Ik raad ten zeerste aan! Aan de andere kant trakteer ik mezelf af en toe op een SuédOsportif- of spierontspannende massagesessie meestal 1u30.. en dat voelt zo goed! Fred luistert naar de cliënt voor de intensiteit van de massage en het effect is indrukwekkend in termen van effectieve spierontspanning met een duidelijk effect op de sportprestaties. Professionaliteit in een ontspannen sfeer en een prachtig kader, aarzel niet, ga ervoor met je ogen dicht!
De sessies dynamische sofrologie waren echt een openbaring voor mij. Frédéric leidt ons beetje bij beetje naar een beter begrip van onszelf. De tools zijn concreet en regelmatig gebruikt leiden tot een positieve levensvisie. De kleine groepen en de verschillende niveaus laten een echte hantering van de voorgestelde technieken toe. Heel erg bedankt voor de reis!
Frederic is een geweldige therapeut. Het verlicht je in een goed humeur. Of het nu de opgehoopte spanning in de rug is of de spieren die last hebben van te veel werken, niets kan het weerstaan. Ik raad het ten sterkste aan. Hij is een pro!!!!
Zeer vriendelijk menselijk contact. Masseur zeer professioneel maar ook beschaafd en vol humor. De plaats is een beetje ingewikkeld om te vinden omdat de straat is veranderd als ik het goed heb begrepen. Massage echt aangepast aan de behoeften en krachtig op aanvraag. hartelijk bedankt
Na een paar intense klimsessies, erg blij dat ik sportmassage bij meocorpore heb ontdekt. Ontspanning en spierontspanning gegarandeerd!
Wat een plezier de collectieve sofrologiesessies met Frédéric! Een moment van ontspanning en delen met de groep. Veel vriendelijkheid en sereniteit op het menu
Professionele, gewetensvolle en kwalitatieve opvolging. Frederic weet waar hij het over heeft en welke techniek hij moet toepassen om het probleem het beste aan te pakken. Kortom, ik raad het aan. Mening van osteopaat D.O.
Ik ben sportdokter en werk regelmatig samen met Frédéric Hamel, hij is professioneel, bekwaam en getalenteerd. Ik raad het ten sterkste aan!
Geweldige Zweedse massage. Persoon die aandacht heeft voor uw welzijn. Zeer handige betaling per kaart mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid