facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Menuideal

Menuideal

Info

Fourniture et Pose de châssis PVC ALU BOIS et BOIS ALU
Porte intérieur
Protection solaire

Adres: 77 Rue de l Epinette, 7712 Herseaux, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056335860
Stad: Herseaux
Route: 77 Rue de l Epinette
Postcode: 7712


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: GAEREMYNCK, Vitrerie Mouscron, Gaeremynck menuiserie vitrerie rue Saint Roch Herseaux, Florin Mouscron
Recensies
Duidelijke en gerespecteerde offerte. Deadline gehouden, ondanks de moeilijke bouwplaats oud huis. Zeer serieus en zeer bekwaam familiebedrijf. Complementair team, vierkant, vriendelijk, consciëntieus, efficiënt, zeer professioneel. Gedetailleerd werk. Terrein wordt dagelijks schoongemaakt. Je kunt tekenen met je ogen dicht!!!
Na al 2 projecten met hen te hebben uitgevoerd, kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen, netjes werk, binnen de aangekondigde deadlines, tot ziens voor andere projecten.
Bedrijf kan betrouwbaar zijn. Veel hardwarefouten. Het niet halen van deadlines
Super snel en netjes werk, tot in de details van de afwerkingen. Ik ben erg blij met het resultaat. Je voelt echt de kwaliteit van de materialen: extra grote scharnieren, dikte van de frames, gewicht van het geheel... Er zijn geen compromissen gesloten, het is alleen kwaliteit!
Een hele snelle afspraak en meer dan verstandig advies tijdens de offerte! Ik beveel Jonathan en zijn bedrijf Menuideal ten zeerste aan!
Ik had ze gebeld voor een schatting om al mijn frames te vervangen. Hij ging opmeten en maakte de schatting nooit meer dan 8 maanden later.... Verspil dus geen tijd met hen
Top bedrijf, extra werkkrachten, schoon en netjes werk alleen maar positief
Goed werk geleverd en goede reactie na kleine aanpassingsproblemen.
Zeer tevreden: het team kwam eerder tussenbeide dan verwacht, de deadlines werden gehaald. Zeer vriendelijke en vlekkeloze bouwplaats na hun vertrek. Ik raad ten zeerste aan.
Nauwgezet, eerlijk, eerlijke prijzen en serieus werk! Georganiseerde teams... Ik raad het aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid