facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mental SportCoaching

Info

Onze visie-filosofie : ‘Positief coachen’

Geschiedenis

In NRC-Handelsblad van 29 december 2009 staat onder de kop: 'Winnen is nooit mijn ambitie geweest' een interview met Anky van Grunsven. En deze titel geeft goed weer waar het bij ‘positief coachen’ om gaat.

Bij ‘positief coachen’ ligt de sterkte in de kracht om genuanceerd te denken over ‘winnen’. Het wedstrijdresultaat staat namelijk niet als enige en belangrijkste voorop. Sporten is meer dan winnen alleen.

Bij het gericht zijn op het ‘positief coachen’ legt de coach enerzijds de nadruk op ‘inspanning’ (effort) in plaats van op ‘resultaat’ en anderzijds op ‘leren’ (beter worden) in plaats van op ‘jezelf vergelijken met anderen’!

Eens dit duidelijk is, is het winnen daar een gevolg van.

Mental Sport Coaching (MSC) ontwikkelde dan ook een visie welke gericht is op dit ‘positief coachen’ van sporters of teams. Het doel waar wij samen met jou naar streven, is dat je tijdens een moeilijke wedstrijd of een zware training plezier ervaart , en dit doordat je in staat bent ontspannen en tegelijkertijd geconcentreerd te zijn en het beste uit jezelf te halen. Een bijkomend voordeel is dat je deze vooruitgang kan doortrekken naar je alledaagse leven.

De coaches van MSC geven jou als sporter ondersteuning, moedigen je inzet aan en vragen niet altijd om resultaten. We geven trainers en begeleiders mee hun aanmoedigingen selectief te gebruiken zodat ze betekenis houden en steun te geven zonder te bemoederen.


Wij stellen voorop : Geef de uiterste inspanning van jezelf, sta open om te leren en doe dit vooral door naar je fouten te durven kijken.

Adres: Marie Popelinplantsoen 1/100, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 0477 / 674 929
Stad: Brugge
Route: Marie Popelinplantsoen 1/100
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Sportcoach Brugge, PeakLevel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mental SportCoaching.

Brugge amateursportploeg

openingstijden, locatie, vervoer. Marie Popelinplantsoen 1/100 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mental SportCoaching adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mental SportCoaching. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mental SportCoaching delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Citytriatlon Citytriatlon 2 km Top trainingen
Start to basketball Blue Stars Brugge Start to basketball Blue Stars Brugge 2 km Start to basketball met Blue Stars Brugge. Wij leren meisjes de skills en de basisbeg...
J.v.v St-Andries knapen B J.v.v St-Andries knapen B 2 km Mooi veld . Leuke ploeg
Kon. Brugse Biljartclub Kon. Brugse Biljartclub 3 km Gezell8ge vriendelijke sfeer! Parking voor de deur! Goede biljarts
Club Teens Club Teens 3 km Club Teens
Brugsche Rugby Club Brugsche Rugby Club 3 km De plaats om rugby te volgen in Brugge! Cafetaria ook toegankelijk voor rolstoelgebru...
Baseballclub Brugge Braves Baseballclub Brugge Braves 3 km Zeer leuke groep en sport zeker eens proberen!
Eventing Brugge Eventing Brugge 5 km Al 27 jaar organiseert Ruitersclub Sint-Hubert Eventing Brugge op de terreinen van Ho...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid