facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Menin Gate House

Menin Gate House

Info

Holiday Home at the Menin Gate

Adres: Hoornwerk 1, 8900 Ieper
Telefoonnummer: 320477270061
Stad: Ypres
Route: Hoornwerk 1
Postcode: 8900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Alegria Ieper B&B Alegria Ieper 1 km B&B Alegria Ieper is een gerenoveerde woning met vijf comfortabele gastenkamers op 5 ...
Recensies
Prachtig uniek verblijf bij de Menenpoort in Ieper. Super gezellig en voor de mensen die affiniteit hebben met WO1, is het "DE" plaats om te logeren. Vanuit de slaapkamer heb je zicht op de Menenpoort, als ook vanuit de leefruimte. Alle comfort, microgolf, vaatwas, koffiezetapparaat etc....
Ik heb een zeer aangenaam verblijf ervaren in The Mening Gate House. We werden enthousiast verwelkomd door onze gastheer. Alles is zeer stijlvol & charmant gedecoreerd, met een verwijzing naar de oorlog. De kamers zijn net, het terras aangenaam, en tal van restaurants etc in de buurt. The last post zelf meemaken is een beklijvende ervaring. Een aanrader!
Top locatie. Heel mooie en stijlvol! Alles netjes en schoon. Fijne eigenaar met goede tips en leuke verhalen.
Prachtige vakantiewoning op een schitterende locatie. Het onthaal was top en de gastheer staat steeds klaar met tips of voor hulp.
Helemaal vernieuwd met behoud van charme! Heerlijk verblijf in appartement met alle comfort. De locatie is top. Je hebt zicht op de Menenpoort! Top gastheer.
Ongetwijfeld het knapste uitzicht van Ieper. Charmant appartement voorzien van alle luxe en comfort. Een absolute aanrader!
De moeite, boek tijdig!
Beter kan het bijna niet
Mooi gedenkplaats
Vertaald door Google Ik voel me echt bevoorrecht dat ik hier mocht blijven. Alle kamers zijn ongelooflijk goed ingericht en comfortabel. Vanuit het slaapkamerraam is de Menenpoort te zien en de woning straalt hier historie en warmte uit. De eigenaar van het pand kon niet behulpzamer of charmanter zijn. Als je ooit de kans krijgt om hier te blijven, grijp die dan met beide handen aan, het zal deel uitmaken van een ervaring die je niet zult vergeten of waar je spijt van zult krijgen. Origineel I feel really privileged to have been able to stay here. All the rooms are incredibly well appointed and comfortable. The Menin Gate is viewable from the bedroom window and the house here radiates history and warmth. The owner of the property just could not have been more helpful or charming. If you ever have the opportunity to stay here grab it with both hands, it'll be part of an experience you will not forget or regret.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid