facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meme Marie

Meme Marie
"Geniet van een verse brasserie-keuken die regelmatig aangevuld wordt met seizoensgebonden suggesties. Het sfeervolle interieur en het zonnig terras nodigen uit om gezellig te tafelen met jouw familie of vrienden.Silvie ontvangt en verwent graag gasten met een lekker gerechtje. Geïnspireerd door Meme Marie, verwelkomt ze jullie graag in haar gloednieuwe bistro."
Adres: Marktplaats 10, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 051815815
Stad: Hooglede
Route: Marktplaats 10
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Hooglede Gits, Meme Marie facebook, Bistro Hooglede, Meme marie tripadvisor, Restaurant Gits, Hooglede Brunch, Ontbijt Hooglede, Bistro Marie
Recensies
Lekker gegeten en vriendelijke bediening! Mooi terras buiten. Alles dik in orde!
Top op alle vlak. Heel lekker, heel vriendelijk, heel gezellig zitten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten in een gezellig kader! Vlotte en vriendelijke bediening.
Het eten was heel lekker .maar binnen heel luidruchtig maar als kei in de tuin kunt zitten wel heel aangenaam.
Een aangename, leuke en gezellige kennismaking met dit restaurantje. Vriendelijke en correcte bediening door het voltallige team ook mooie en lekkere variatie van de gerechtjes. Tot binnenkort !
Lekker gegeten en de bediening was topEten: 5/5
We aten buiten aan een gezellig tafeltje . Als tapa kozen we voor de mix voor 2 personen en dit was heel lekker . Mijn vrouw koos de scampi in getomateerde saus en ik voor het vispannetje . De gerechten kwamen pas na meer dan een uur . De scampi waren taai en de presentatie gewoon op een plat wit bord . Het vispannetje was lekker maar bijna geen saus . De frietjes waren gewoon taai en hard .
Lekker gegeten voor eerlijke prijs! Wat wenst een mens nog meer?
Beperkte kaart maar lekkere gerechten tegen een eerlijke prijs, mooie zaak vanbinnen. De tapas en de aperitief kwamen vlot en waren lekker. Daarna viel de bediening tegen, geen slaatje gekregen, na een kwartier alsnog gebracht, vispannetje zeer lekker! Frieten lauw aan tafel gebracht wat toch een afknapper is. De wijn werd ook pas 10 minuten na het opdienen gebracht.
Top eten en bediening altijd dik inorde. Sylvie en Hans topmensen die hun vak kennen. Altijd leuk om hier te komen eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid