facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MEMBRI MEUBELEN

MEMBRI MEUBELEN
Adres: Bruggesteenweg 6/8, 8830 Hooglede, België
Telefoonnummer: 051 80 77 08
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Hooglede
Route: Bruggesteenweg
Huisnummer: 6
Postcode: 8830


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Via Bol een opklapbed besteld. Het bed was beroerd ingepakt en bleek kapot dus retour gestuurd. Een ongelooflijke toestand gehad met dit bedrijf. Ze accepteerden de retour niet omdat de wieltjes er niet bij zaten. Vermoedelijk waren die er onderweg uitgevallen door de slechte verpakking. En wat voor belang zou ik hebben bij een paar wieltjes. Op tweede kerstdag kreeg ik 's avonds een mail dat de retour niet geaccepteerd was en dat ze het kapotte bed weer aan mij terug gingen sturen. Ik had dit zelf nooit op kunnen lossen, Bol gelukkig wel ook al duurde dat even. Mijn advies zou zijn: geen zaken mee doen! Eigenlijk is één ster nog teveel...
Via Bol.com een kast besteld. Deze kwam zelfs een dag eerder dan gepland en werd netjes over de drempel getild door de 2 hulpvaardige bezorgers. Ook werd er snel gereageerd op mijn e-mails en kreeg ik netjes van te voren een sms wat de bezorgtijd zijn. Enige minpuntje, dit was maar 15 min, een half uur zou fijner zijn.
Bedankt voor het fantastische boxspring bed! Gekocht op de jaarbeurs in Roeselare in november en de afspreekdatum werd perfect nagekomen echt top service! Kwaliteit en mooi in elkaar gestoken een aanrader om daar te kopen vertrouwen in die mensen het was af!nBedankt voor in uiterst moeilijke omstandigheden hier alles geïnstalleerd te krijgen! Een aanrader vriendelijke mensen!!!
Ga hier niet voor uw meubelen. Als je er een probleem mee hebt zeggen ze dat ze gaan komen. Ben al meer dan een week aan het wachten niemand gezien, en dat omdat hun leverancier de rug te groot heeft uitgesneden.nnKoop hier wel uw bed, deze zijn uitstekend en heb ik geen problemen mee gehad. Ze reageren ook op hun sluitingsdag dus dat is wel tof voor je als klant.
6 Stoelen gekocht van 90€ stuks.nMag ze zelf in elkaar steken.nWist nie dat ik naar ikea ben geweest.nDacht van niet mo ja.nEcht bedankt.nFerme service we.nAfzetten en weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid