facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Megusto

Adres: Markt 26 , Herk-de-Stad 3540, BE
Telefoonnummer: 013 66 67 44
Stad: Herk-de-Stad
Route: Markt 26
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: megusto herk-de-stad openingsuren, IJs Herk-de-Stad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brems/Willy Brems/Willy 86 meter
Bungeneers/Elly Bungeneers/Elly 133 meter
Recensies
Op een maandag de enige zaak in de buurt waar we terecht konden voor koffie tijdens onze fietstocht. Ondanks de drukte bleven de uitbaters rustig en vriendelijk. Mooie, nette zaak met een vrij grote keuze. Wij dronken alleen maar koffie en die was lekker en fijn gepresenteerd.
Een lekker ijsje gegeten en er was ook een suikervrij ijsje waarvoor dank
Één van de gezellige zaakjes op de markt van Herk-de-Stad. Ze hebben lekkere ijsjes maar ook koffies en meer. Ze hebben binnen enkele tafeltjes maar buiten is er een groter terras met meerdere tafeltjes. De zaakvoerders zijn eveneens heel vriendelijk.
Het is nog steeds een gezellige plek om in de zon te genieten van een ijsje of een koffie. Maar ik mis de vorige barista toch altijd. De hoofdzaak is hier natuurlijk ijs, en die is ook heel lekker. Maar in de buurt van Herk was dit de enige plek waar ik goede koffie kon drinken. Joris zijn passie voor specialty coffee proefde je in iedere kop. Hopelijk kunnen de huidige eigenaars deze passie ook oppikken. Ik zal graag komen proeven!
Voor n lekker kun je in herk de stad terecht met heel vriendelijke bediening,mooi ingericht en zeer proper en uiteraard zeer lekkere ijscreme.als we in de beurt zijn weten waar we moeten zijn .....he.....gr.
Superleuke zaak, zeer vriendelijke bediening, het lekkerste ijs en heerlijke koffies!! Een echte aanrader!!
Joris is een topper! Heerlijk ijs, beste koffie en zeer gezellig :-
Milkshake aardbei... Melk met een aardbeien geurtje. Ik denk dat het aardbeienijs naast het bekertje gevallen is. Helaas niet de eerste keer. Voor mij niet meer. Vroeger was het super maar kwaliteit neemt zienderogen af. Jammer.
Lekker schepijs. Ook een kaart met een aantal ijscoupes en taarten. Verschillende soorten koffies. Een plaats om te relaxen en ondertussen één van de kranten of magazines te lezen.
Het was ooit hele goede kwaliteit maar de laatste tijd smaakt alles veel te veel naar melk, en in de milkshakes zit dubbel zoveel melk als ijs...niet te drinken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid