facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Megabike

Megabike

Info

Megabike, votre spécialiste en cycles Cannondale, Moustache, GT, O2feel, Ghost, Velo de ville. Découvrez également notre philosophie, nos services et notre enthousiasme.



"Megabike a été fondée en 1993. Il s’agit d’une entreprise à vocation familiale qui a su s’adapter aux nouvelles tendances du marché pour satisfaire sa clientèle.Megabike a pour but d’offrir un service hautement personnalisé et de proposer les produits des plus grandes marques disponibles sur le marché, des produits de qualité aux meilleurs prix. C’est dans cette optique que l’entreprise poursuit sa croissance et offre aujourd’hui une vaste gamme d’articles pour le vélo en tout genre.En 1999, pour répondre à une demande sans cesse croissante de notre fidèle clientèle, nous avons construit un nouveau magasin.Depuis avril 2012, nous nous sommes encore agrandi avec un tout nouveau show room sur 2 niveaux, dans un tout nouveau bâtiment."
Adres: Chaussée de Tubize, 238, 1440 Wauthier-Braine, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 366 39 86
Stad: Wauthier-Braine
Route: Chaussée de Tubize, 238
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bicyclic, Morning Cycles, Cycles Pitau, Pro Cycles be, Bike4life seneffe, Bike shop Chez Marcel, Milcycle
Recensies
Uitstekende ervaring zowel voor de keuze van de fiets als de levering en de ad hoc uitleg
Catastrofale service.. hoe blij ik ook was toen hij een paar jaar geleden mijn racefiets repareerde, nu doen ze amateurwerk! 12 december krijg ik mijn mountainbike Transmissie en remmen = 150 euro Na een week deed de achterrem het al niet meer en remde de voorrem nog maar half! 6 februari krijg ik mijn mountainbike terug achterwiel aan vervanging toe want te krom en remmen aan vernieuwing toe = 122 euro Na een paar dagen en een paar km realiseer ik me dat het nieuwe wiel ook krom is... raar! Erger nog, ze is helemaal niet op één lijn met de fiets. De remmen houden goed deze keer.. Ik meld de fiets en leg de situatie uit.. 2 dagen later is hij klaar! Ik haal de fiets op 05 maart op en ze hebben het lef om me 15 euro te vragen omdat ze hebben onthuld wanneer het een nieuw wiel is zogenaamd onder garantie. Nu vraag ik me echt af of het nieuw was.. of dat het wit product is. Omdat het altijd vaart en niet in lijn is met de fiets. Zie foto's op mijn facebookpagina, Thornton Geoffrey. Vreselijke service en het is erg jammer omdat het dicht bij mijn huis is. Ik verander van locatie omdat ik over 3 maanden 290 euro zou hebben uitgegeven voor een transmissie en remblokken!
Ruime keuze uit alle soorten merkfietsen!!! Zeer bevredigend welkom en technische uitleg. Technische service. Toegankelijkheid.
Vanmorgen na het kopen van 74 euro weigerde de serviceverkoper me een bonnetje te geven onder het voorwendsel dat het etablissement er geen had uitgegeven, verrassend voor zo'n groot bedrijf. Het wordt tijd dat het BTW-kantoor serieus onderzoek doet naar de handelspraktijken van Megabike.
Ik was op zoek naar een fietsenmaker in de buurt en kreeg het advies megabike. Niet teleurgesteld, de twee jonge mensen die er werken zijn echt de bazen, ze stelden verschillende dingen voor volgens het budget, zorgden goed voor de klus en uiteindelijk goedkoper dan wat ze bij de start hadden aangekondigd. Bovenop
Vorige week moest ik een beroep op ze doen om de achterrem van mijn mountainbike te vervangen. Keurig werk voor een redelijke prijs. Ik heb alle vertrouwen in dit etablissement.
Een goede ontvangst, keuze, service, bedankt voor het oplossen van problemen!
Weinig onderhoud aan mijn fiets met ontluchting van de remmen! Ik kreeg te horen dat als ik van tevoren waarschuwde, ik de fiets dezelfde dag zou ophalen aangezien ik ver weg woon. Ik kreeg het 10 dagen later terug. De moeder is niet erg aardig, alleen een van de jongens en geweldig, niet die van de werkplaats! Na het ontluchten van de remmen kan ik mijn remblokken en schijven vervangen omdat er olie op zit en er geen manier is om het vreselijke geluid te laten verdwijnen. Nooit meer na jaren klant te zijn geweest.
De slechtste klantervaring tot nu toe in België. We kwamen gisteren aan om te ontdekken dat we een afspraak moesten maken, geen probleem. We kwamen vandaag echter opdagen voor onze afspraak en moesten 10 minuten na ons tijdslot buiten staan ​​om de man te laten zeggen... wie heeft er een fiets nodig, deze is voor jou. Ja, dat is het voor mij, al onze fietsen zijn te klein. Het is duidelijk dat de winkel vol staat met fietsen in alle soorten en maten. Op dit moment vraag ik me af of hij onze zaken gewoon niet wil. Het wordt erger, ik sta nog steeds te popelen om rond te kijken, misschien kan een kleine fiets groter besteld worden, zegt hij oh het zal pas in 2022 zijn... Wegwezen hier! 100% beledigd ziek, breng mijn dienst ergens anders heen en je kunt net zo goed iets afgelegens tegenkomen zoals we vandaag deden.
Nee, bij deze kan het gewoon niet. Klantencontact is gewoon een schande! De jonge man is ONDRINKBAAR en moet zichzelf duidelijk in vraag stellen. Zijn manier om de klant te benaderen, zowel in de verkoop als in de klantenservice, is niet toegestaan! Zijn opmerkingen, insinuaties en andere moeten voor hem worden bewaard! Het zou voor hem interessant zijn om een ​​paar verdiepingen naar beneden te gaan op het niveau van zijn te grote ego. Ik ben klant, ik koop een fiets tegen een bepaalde prijs, ik betaal mijn reparaties, deze heer is mij op zijn minst respect verschuldigd in zijn manier van communiceren... Jammer, want de prijs na verkoop is correct en het werk is in orde. Kortom: vluchten zou ik niet zeggen...want de commerciële ervaring is de omweg waard om je af te vragen hoe dit kan bestaan. Gelukkig is de concurrentie aanwezig en vriendelijker!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid