facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega Parket Stores

Mega Parket Stores
Adres: Boomsesteenweg 941, 2160, 2160 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 034941703
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 941, 2160
Postcode: 2160



op zoek naar gerelateerd: Mega Parket store overname, Mega Parket Store Vianen, Mega Parket Store boomsesteenweg, Parket kopen, Visgraat parket goedkoop, Goedkope parket, Restpartij parket, Waar parket kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flora Hali Flora Hali 1 km Flora Hali Avrupa
Magic Floors Magic Floors 1 km Professional store with great competence and big selection of floors Vertaald door ...
Vloerenakties Vloerenakties 2 km VloerenAkties koopt rechtstreeks van de fabrikant waardoor we altijd de laagste prijs...
Recensies
Vriendelijk en snelle service van Sabir en zijn plaatser. Visgraatparket in twee dagen gelegd en plinten afgewerkt binnen de twee weken na bestelling. Zeker een aanrader!
Klein zaakje is niet eens open terwijl er staat dat ze open zij. Grote misser niet doen.
Hebben een luisterend oor en denken met u mee. Alles tot in de puntjes verzorgd, mondkapjes vergeten? Ze liggen daar voor u klaar. Zeker een bezoek waard.
Na een grondig prijsvergelijk hebben we gekozen voor eiken parket van Mega Parket Store. Deze werd op een professionele manier vakkundig gelegd. De afwerking is perfect en ook nadien werd nog advies gegeven hoe deze verder te onderhouden. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid. Dit is een meerwaarde voor onze woning.
Eerlijke bediening! We kwamen uit Nederland voor wax. We kregen keurig uitgelegd dat we in Nederland ook online kunnen bestellen en dat dat goedkoper was! Als dat niet klantvriendelijk is!! Heerlijke koffie!
We hebben een visgraat parket laten zetten door 'Mega Parket Store'. De winkelier 'Sabir' heeft ons zeer goed geholpen met tips en hulp met onze keuze. We zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van hun producten. De afspraken zijn altijd correct nageleefd, wat bij anderen niet altijd evident is helaas. De werkman heeft zijn best gedaan om alles verzorgd en netjes te installeren. Zeker een aanrader dus. Merci voor alles!
De grootste bedriegers die er zijn...!! Geen enkel vloer in aanbieding die ze op hun website aanbieden is er voor die prijs. Dit is echt puur bedrog. Zeker je tijd niet insteken om te bezoeken tenzij je uiteindelijk meer wil betalen dan op een ander en dat terwijl ze zogezegd 70% korting geven deze week! Er werden uitvluchten gezocht dat de website verouderd was ed toch wel raar dat de actie op de vitrine dezelfde als op de website was dan... uiteindelijk kan de man die er werkt er in mijn ogen niks aan doen, maar de man die de boel runt.
Meer dan een 5 waard. Heel goed advies en een onwaarschijnlijke service. Bij een onvoorziene fabrieksfout in de planken onmiddelijk actie ondernomen, ter plaatse komen kijken meer dan 70 km. Er is geen vertraging opgelopen voor het leggen van de vloer ondanks de fabrieksfout. Vlot en perfecte service! Aanrader!
Zeer tevreden van Mega Parket Store Antwerpen! Prachtig parket, perfect geplaatst en alles aan een zeer scherpe prijs. De uitbater van de winkel, Sabir, geeft een geweldige uitleg en niets is teveel voor de klant. Sabir is zelfs naar mijn betonvloer komen kijken om te zien welke ondervloer nodig was, of er geëgaliseerd diende te worden en of een niveauverschil kon opgelost worden. Hij bracht zelfs een pakket parket mee om het effect te laten zien in het appartement bij verschillende lichtinvallen. Ook de plaatsers leveren puik werk: parket is perfect doorgetrokken van living naar hal, keuken en de twee slaapkamers. Ik kan iedereen Mega Parket Store Antwerpen aanraden! PS: locatie is gewijzigd van Boomsesteenweg naar Kruishofstraat.
De prijzen zijn scherper dan bij de meeste concurrenten. De verkoper heeft vroeger zelf de vloeren geplaatst en dat merk je aan zijn uitleg. Ik voelde me er goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid