facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega Cindy

Mega Cindy

Info

Omdat ik wil dat ondernemers hun talenten aan de wereld kunnen geven zonder zich zorgen te hoeven maken leer ik ze verkopen vanuit hun hart.

Geschiedenis

Vaak zie ik in mensen de grootsheid voordat ze het zelf zien.

Mijn 20-jarige expertise in de sales zet ik in als middel om ondernemers te laten ervaren dat ze hun talent aan de wereld kunnen geven zonder zich zorgen hoeven te maken.

Dat kan doordat ik ze de technieken en tools in handen geef om moeiteloos meer te verkopen, maar bovenal omdat ik ze leer dat te doen vanuit hun hart.

Dat leren ze aan de hand van mijn H.A.R.T.-methode. Waardoor ze vanuit een andere visie beginnen te verkopen op een manier die in verbinding staat met hun hogere zelf.

Adres: Dorpstraat 369, 3061 Leefdaal
Telefoonnummer: 32 475200400
Stad: Leefdaal
Route: Dorpstraat 369
Postcode: 3061


Recensies
De activaties van Cindy zorgen voor kracht, vertrouwen en liefde voor jezelf. Ik sta stevig verankerd in het leven en durf me over te geven aan wat er is. Dit geeft zoveel ontspanning in het leven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid