facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meeusen Motoren

Meeusen Motoren
"BMW Motorrad concessiehouder voor de Kempen en Antwerpen.Bospad 1, 2450 MeerhoutVosveld 11a, 2110 Wijnegem"
Adres: Vosveld 11a, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +3236005290
Stad: Wijnegem
Route: Vosveld 11a
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: BMW Meeusen tweedehands, Meeusen Kalmthout, BMW Meeusen Kalmthout, BMW Motoren dealers belgië, BMW Motoren België, Meeusen Motoren openingsuren, Tweedehands motoren, Ludwig Motors
Recensies
Zeer bereidwillige medewerkers om me vooralsnog te helpen op zo een drukke zaterdag. Vriendelijke ontvangst en vakkundige tips van de technici.Welbedankt
Zeer bereidwillige medewerkers voor als ge Tom of Peter noemt wat betreft iemand met een vreemd klinkende naam das een andere koek .
Enorm leuke ervaring. Aangename ontvangst door Christophe bij BMW motors. Testrit gedaan en best leuk
Goeie uitleg gekregen en vriendelijke verkoper
Misschien kan het aan mij liggen, maar Meeusen had mijn motorfiets wel ingepland voor een onderhoud dat ik per mail vroeg, maar hebben me ervan niets laten weten. Dus hier verlies Meeusen Motoren 1 ster, want de andere 4 zijn ze wel waard op grond van mijn verschillende ervaringen met deze vennootschap.
TOPTEAM bij Meeusen! Elke keer een supervriendelijke ontvangst. Hier worden bergen verzet om de klant tevreden te stellen. @Christophe: Dikke merci! Ge zijt nen topper!
Deze mensen doen echt nog hun best voor hun klanten
Beetje een woelige start na aankoop van een F 850 GS adventure van Premium selection, maar in mum van tijd zijn we tot een compromis kunnen komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Ik kan het enorm waarderen en appreciëren! Geeft toch wel vertrouwen dat ze luisteren naar hun klant. Top !
Ook hier vriendelijk onthaal. Goede uitleg gekregen. De R Nine T is een goed altetnatief voor mijn R1100R van 1997.De Nieuwe R 1250 R stond niet in de showroom. Ik ga nog terug.
Dit weekend gaan test rijden met 3 verschillende bmw motoren zeer leuke route uitgestippeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid