facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meetshoven

Geschiedenis

Meetshoven is een natuurgebied in de Belgische gemeente Aarschot. Het gebied is 57 hectare groot en is in beheer bij het Agentschap voor Natuur en Bos.BeschrijvingMeetshoven is een voornamelijk een bosgebied ten noorden van de stad Aarschot. In het oosten grenst het natuurgebied aan woonwijken en in het westen aan verschillende kleinschalige percelen. De rivier de Demer ligt ongeveer één kilometer ten zuiden van Meetshoven. Het beheer van het gebied is erop gericht om het huidige bosbestand om te vormen tot een natuurlijk bomenbestand, zonder hiervoor al te drastisch in te moeten grijpen.FaunaIn Meetshoven komen verschillende vogelsoorten voor zoals buizerd, sperwer, torenvalk, verschillende spechten- en mezensoorten.

Adres: Aarschot
Stad: Aarschot



op zoek naar gerelateerd: Bivakzone Aarschot, Bivakzone Konijnenberg, Lopen in Aarschot, Bewegwijzerde wandelingen Aarschot, Kinderwandeling Aarschot
Recensies
Mooi wandelbos met hondenwei en speelterrein voor kinderen.
Gezellig bos. 3 parcours, waarvan Rood, and vrij intensief is. Heel netjes en proper gehouden.
Leuk bosje. Diverse recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden. Geocaches en andere zoektochten voor het gezin. Speelruimte, bivakplaats, fietsroute, jogging- en wandelroutes. Heraanleg venbos met diversiteit aan planten.
Heel mooi wandelbos met uitgestippelde route.Je kan kiezen hoeveel kilometers je wil wandelen en de hond heeft er een mooie loopweide waar hij eens goed kan rennen.Ook lekker koel in de zomer als het een hittegolf is.
Mooie wandeling gedaan. Spijtig van de wielerterroristen die denken dat de wegen alleen van hun is
Mooi bos met leuke wandelpaden. Soms wat lawaaihinder van nabij gelegen weg. Ook mooie looppaden.
leuk voor een korte wandeling. Ideaal voor kinderen. Saaie vegetatie
Ontspannende wandeling in schaduw van het bos, vlinders gespot, druk bezochte grote hondenweide.
bos is een park geworden met alle wandelpaden als autostrades ter breedte van een auto
Mooi groot bos voor lopen en wandelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid