facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meert bvba

Meert bvba
Adres: Vijfhuizen 10, 9420 Erpe-Mere, België
Telefoonnummer: 053 80 28 03
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Erpe-Mere
Route: Vijfhuizen
Huisnummer: 10
Postcode: 9420


Openingstijden

maandag: 08:00–12:00, 13:00–17:00
dinsdag: 08:00–12:00, 13:00–17:00
woensdag: 08:00–12:00, 13:00–17:00
donderdag: 08:00–12:00, 13:00–17:00
vrijdag: 08:00–12:00, 13:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
14 glaspanelen gekocht voor trap en trappenhal.nAllesbehalve tevreden: povere communicatie, povere service, levertermijnen zwaar overschreden van 8 naar 32 weken, geen professionele feedback op onze bestelling, kwaliteit pas goed door zelf op je strepen te staan, je moet er zelf continu achterzitten.nnOnze eerste bestelling glaspannelen waren rechthoekige en waren technisch gezien in orde en op een weekje na op tijd. Het kan dus goed gaan ooknnOnze tweede bestelling glaspannelen waren 'paralellogrammen' en dit werd een fiasco. De levertermijn van 8 weken is uiteindelijk 32 weken geworden.n1. Eerst was men de bestelling vergeten plaatsen. Toen we na 10 weken vroegen waar de levering bleef, heeft men ons eerst 'proberen wijsmaken' dat het vertraging had doordat het van China moest komen. Deze leugen was snel doorprikt aangezien uit onze eerste levering bleek dat alles uit regio Kortrijk komt. Pas toen gaf men de echte reden.n2. 6 weken later kregen we telefoon dat de panelen bij afhandeling gevallen waren en dat ze moesten herbeginnen. Kan gebeuren.n3. 8 weken later werden de panelen geleverd waarvan er een zwaar beschadigde hoeken had. Dit paneel had die val van hiervoor meegemaakt en ze dachten dit zo kapot te leveren omdat we het misschien niet erg zouden vinden. Excuseer?!?!n4. 8 weken later werd finaal het laatste paneel geleverd. Bij levering waren ze de bevestigingen vergeten meegeven waardoor we die zelf nog zijn mogen gaan halen.nnEen kritsche kijk op de panelen op ons plan hebben ze niet gedaan, hoewel dit net hun expertise is of zou moeten zijn. Onze algemeen architect heeft de hoogte van de balustrade boven te laag ingeschat. Een vijf-sterren leverancier had dit zo opgemerkt!
Uiterst tevreden over de oplossing en de kwaliteit van hun diensten. Zaken die voor anderen te complex waren werden met kennis van zaken opgelost. Top bedrijf.
Reeds ruime tijd klant bij Meert, perfect advies en zeer goede opvolging van projecten. Er wordt steeds een goede oplossing geboden met een zeer overzichtelijke toonzaal waar je de meeste toepassingen kan evalueren.nTopbedrijf, met zeer veel know-how onder 1 dak.
Meert geeft verkeerd advies ivm aankoop producten, en neemt nadien niet haar verantwoordelijkheid om problemen op te lossen. Ik kocht er poortmotoren en geleidingskokers, maar deze bleken door de verkoper te licht, waardoor de poorten te pas en te onpas niet meer werken.nDit leidt dan weer tot grote frustratie bij ons personeel, dewelke de poorten dan maar laten openstaan.nOnze bedrijfsterreinen staan dikwijls hele nachten open, dankzij Meert.nGeen vertrouwelijk bedrijf.
Vorige week was het Youca-day dit is een project om jongeren wereldwijd steun te bieden en moesten 15.000 jongeren van het zesde jaar werk zoeken voor die dag. De firma Meert heeft mij die kans gegeven.nHet was een boeiende en hele leuke werkdag! Nog eens bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid