facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meerskat

Meerskat

Info

Meerskat zorgt met haar green screen foto-animatie - géén saaie photobooth - voor maximale beleving op uw evenement. Instant bewerken, live printjes en social media sharing.



"Meerskat zorgt met haar mobiele green screen fotostudio voor maximale beleving op evenementen. Instant bewerking, live-printjes en meteen sharen op social media. Géén saaie photobooth, maar een foto-animatie op maat waarbij fotomarketing centraal staat. Zowel voor bedrijven als particulieren."
Adres: Sacramentstraat 98, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 0477433487
Stad: Tongeren
Route: Sacramentstraat 98
Postcode: 3700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photo-NEX Photo-NEX 363 meter Op aanvraag het maken van foto reportage
Asymmetry Studios Asymmetry Studios 589 meter A musician, starting music studio and photographer from Belgium.
Aerovision Aerovision 1 km Zeer aan te bevelen.
Clickmyhorse Clickmyhorse 2 km Amateur sportfotografie van pony's en paarden
Recensies
Onze familiedag stond in het teken van "reis rond de wereld". De photobooth van Meerskat paste hier fantastisch in. Met leuke achtergronden werden onze gasten gekatapulteerd over de hele wereld. Als kers op de taart zorgde Meerskat ook nog eens voor tal van leuke sfeerbeelden van ons evenement. Een aanrader!
Superleuk idee om met greenscreen te werken op een event. Eindeloze mogelijkheden. Zeker aanrader
Fijne animatie op maat van je event! Onze klanten gaan met een leuke foto-souvenir naar huis. Bovendien zijn de hosts heel erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid