facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meer apotheek

Info

'Uw gezondheid en welzijn zijn onze zorg', met deze visie wensen wij onze patiënten en geïnteresseerden van dienst te zijn via deze Facebook pagina.

Geschiedenis

Apotheek Pharma Noord en haar medewerkers wenst bij deze een informatiepunt te zijn voor alle patiënten van de apotheek te Meer en geïnteresseerden. Primair doel van deze Facebook pagina is u te informeren over alle praktische afspraken m.b.t. uw apotheek en u bijkomend informatie aanreiken over de diensten en produkten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Het Apotheek Pharma Noord team.

Adres: Meerdorp 48, 2321 Meer, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32/3/315.77.73
Stad: Meer
Route: Meerdorp 48
Postcode: 2321


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek in meer belgie, Apotheek Meer openingsuren, Apotheek Hoogstraten, Apotheek van wacht Hoogstraten, Apotheek Hoogstraten Openingsuren, Apotheek Meerle openingsuren, Apotheek Merksplas, Apotheek open op zaterdag Hoogstraten
Recensies
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed advies gevend.
Super vriendelijk en behulpzaam.
Zeer slechte apotheek, maakt misbruik van Nederlanders. Ik had een receptje van mijn huisarts, ze wilden het dubbele rekenen voor de medicijnen ipv 10.80 euro. wat ze overal kosten Haar hier ook op aangesproken. Ze deed net of dat normaal was. De andere apotheken in België altijd erg vriendelijk. Het betreft de mevrouw met beugel onder en boven. Trap er niet in. Reactie op reactie onder. U had mijn arts in Nederland kunnen bellen. Zijn gegevens stonden op het recept. Recept gehad omdat de medicijnen momenteel niet in Nederland voorradig zijn. Dan had u mij moeten weigeren, maar niet het dubbele vragen voor de medicijnen Gelukkig zijn de meeste apotheken wel kundig in België.
Vriendelijke en aangename bediening in deze apotheek.
Vriendelijke en bekwame mensen!
Zeer professioneel en behulpzaam. Goede service.
Vrindelijke personeel
Vertaald door Google Zeer vriendelijk en begripvol personeel. Gefeliciteerd. Origineel Personal foarte amabil si înțelegător. Felicitări.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid